Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

ЕИП - Единица за интервентна полиција

Go down 
+12
Спенсер
Alvar
Momak od Gjorce
assasian
tose
alexmkd
Legija91
Smrtnikot
JKD
Зоран
SIG
Генерал
16 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next
АвторПорака
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty
ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty22/2/2015, 20:27

па за да пројдеш селективен на есз не треба да си спремен ? не зборам јас само спремен да се дигаш на вратило да праиш склекови и да дигаш мртво и бенџ,лошо ме разбирате...СПРЕМЕН не значи да си најјак на бенџ-а најслаб на трчање.За мене СПРЕМЕН значи да си спремен у секоја дисциплина,нормално ако се тркам јас со шпринтер ќе ме победи,или ако се такмичам во бенџ со powerlifter ќе ме победи,ама за мене спремен е да си во топ 5 кога би се такмичел во секоја дисциплина.

АЛФА е снимена пред конкурсите,веројатно батката мислеше на старите припадници...сигурно не натрупале 100 души во алфа од новите.
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty25/2/2015, 02:27

еве ги сите делови од алфа акција.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty25/2/2015, 14:52

12:40 ШеФе... lol!
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty5/2/2016, 23:52

Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty2/11/2017, 21:30

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 JonJDPs
ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 AT1QZ94

MISFIT

Број на мислења : 281

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty4/7/2018, 00:43

Паметна работа ова со лентите. Инаку слушам почнале Глокови да носат. Инфово ми е од несигурни извори т.е. од цивили што не разликуваат меѓу Глок и HS. А за набавка на Глокови не сум слушнал. Да видам некој од поблиску па ќе потврдам. (Ставам пари на HS)
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty4/7/2018, 01:23

Ухаааа... одамна носат Glock 17 Алфите, сигурно едно 7-8 години, може и повеќе.

MISFIT

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty4/7/2018, 01:56

Alvar напиша:
Ухаааа... одамна носат Glock 17 Алфите, сигурно едно 7-8 години, може и повеќе.

Ја изгледа во подрум сум живеел до сега. Супер ако е така, ако му треба на некој добар пиштол во МК, Алфите се тоа.

P.S. Сигурен си дека е Glock 17, а не 19? Рачунај дека ЕБР и ЕСЗ имаат 19ки. scratch
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty4/7/2018, 11:12

17-ки, 100%. 19-ка досега имам видено само кај еден униформиран полицаец. Има карактеристично помала и закосена дршка.

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 ZxxscKs

MISFIT

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty4/7/2018, 11:47

Не сум знаел дека има G17 во службите на РМ. Баш ќе се распрашам ако дојдам во контакт со некој од Алфа.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 21 Empty

ЕИП - Единица за интервентна полиција
Вратете се на почетокот 
Страна 21 of 23Отиди на страна : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» 1/72 AБ-212 Полиција МВР
» Гранична полиција
» Затворска полиција
» ПЕП - Посебна единица на полицијата
» Полициска единица „АЛФИ”