Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

ЕИП - Единица за интервентна полиција

Go down 
+12
Спенсер
Alvar
Momak od Gjorce
assasian
tose
alexmkd
Legija91
Smrtnikot
JKD
Зоран
SIG
Генерал
16 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
АвторПорака
Гостин
Гостин

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty
ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty2/2/2015, 19:22

HolyTemple напиша:
JKD напиша:
за првава не сум сигурен дали е наша..

Јас мислам дека и таа е од кај нас бидејќи на десната страна од припадникот на тактичкиот елек многу слабо се гледа лентата на кое пишува Полиција. Ама не ме фаќајте за збор, мое мислење.

Воопшто не се чита тоа, ние колку што знаеме може да пишува POLICE и да е од Јужна Америка ако гледаме по тоа... Wink
Вратете се на почетокот Go down
Цане

Цане

Број на мислења : 87

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty3/2/2015, 03:58

Оние таблиците на колата се таблици од некој град во Албанија ама не знам од кој, а сигурно се од таму пошто имам лично видено онакви таблици ито повеќе пати. Е сега дечково дали е наш па во позадина се погодила кола од Албанија дојдена во Македонија или па е од Албанија то не можам да знам. Ама колку што знам алфите имат онаков хамер така да можи да е наш ама не знам.
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty3/2/2015, 21:29

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 1975120_316436155231289_3295976380943592245_n
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 16:27

ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 10961966_4974354413069_728976340_n
Спенсер

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 16:37

Цане напиша:

Оние таблиците на колата се таблици од некој град во Албанија ама не знам од кој, а сигурно се од таму пошто имам лично видено онакви таблици ито повеќе пати. Е сега дечково дали е наш па во позадина се погодила кола од Албанија дојдена во Македонија или па е од Албанија то не можам да знам. Ама колку што знам алфите имат онаков хамер така да можи да е наш ама не знам.  

Хамерот што го користат алфите мислам дека нема светла горе на кровот. Сликата не е од кај нас.
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11102

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 16:48

Сите Hummer H2 ги имаат тие светла горе, башка двајцава припадници се опремени со формациското вооружување кое го користат Алфите, Glock 17 и бугарски краток Кринков на Арсенал (AR – SF).

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 16:56

А дали имаат и вакви панталони алфа задолжено и спидфаерка,или тоа сам си се облекол така ?

и зошто алфите имаат и униформа ваква ? нели се они за во град ? или се обучуваат и за други акции ако треба ?
Спенсер

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 16:59

Alvar напиша:
Сите Hummer H2 ги имаат тие светла горе, башка двајцава припадници се опремени со формациското вооружување кое го користат Алфите, Glock 17 и бугарски краток Кринков на Арсенал (AR – SF).

Јас коментирав за сликата на претходната страна.. Оваа тука е кај нас.
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11102

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 17:45

Аха, моја грешка. Паѓа концентрација после работа, не го ни приметив цитатот. ziveli

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty9/2/2015, 21:24

Само еден Хамер се користи во единицата?? Каде се другите 3-4?
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција    ЕИП - Единица за интервентна полиција    - Page 16 Empty

ЕИП - Единица за интервентна полиција
Вратете се на почетокот 
Страна 16 of 23Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» 1/72 AБ-212 Полиција МВР
» Гранична полиција
» Затворска полиција
» ПЕП - Посебна единица на полицијата
» Полициска единица „АЛФИ”