| ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
|
+12Спенсер Alvar Momak od Gjorce assasian tose alexmkd Legija91 Smrtnikot JKD Зоран SIG Генерал 16 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 21:32 | |
| - MISFIT напиша:
- Само еден Хамер се користи во единицата?? Каде се другите 3-4?
Koj Hamer 1 ili 2 . Hameri stari os vremeto na Frcko ili zapleneti. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 21:58 | |
| - Зоран напиша:
- MISFIT напиша:
Koj Hamer 1 ili 2 . Hameri stari os vremeto na Frcko ili zapleneti. Извини ама ич не те разбрав, незнам дали е до мене... - Спенсер напиша:
- Хамерот што го користат алфите мислам дека нема светла горе на кровот. Сликата не е од кај нас.
По ова сфатив дека само еден Хамер имаат Алфите, а знам дека МВР има уште неколку, ме чуди каде се. |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 22:13 | |
| - MISFIT напиша:
- Зоран напиша:
- MISFIT напиша:
Koj Hamer 1 ili 2 . Hameri stari os vremeto na Frcko ili zapleneti. Извини ама ич не те разбрав, незнам дали е до мене...
- Спенсер напиша:
- Хамерот што го користат алфите мислам дека нема светла горе на кровот. Сликата не е од кај нас.
По ова сфатив дека само еден Хамер имаат Алфите, а знам дека МВР има уште неколку, ме чуди каде се. Или е до тебе или е до мене. Хамер 1 е оние старите како што на почеток ги имаше и АРМ ( и сеуште и има) Хамер 2 е овој фраескиоф за по град ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 22:18 | |
| Збориме за Hummer H2, мора да има повеќе во единицава, не ми се верува да е само еден... |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 22:52 | |
| - MISFIT напиша:
- Збориме за Hummer H2, мора да има повеќе во единицава, не ми се верува да е само еден...
Аха се разбравме. Се очекува уште еден,после судска проверка. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 23:00 | |
| Ми се чини имаат 2 или 3,а тигрите имаат 4 мислам дека.ИМ стига уште еден на алфите како што знам.. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 9/2/2015, 23:26 | |
| - JKD напиша:
- Ми се чини имаат 2 или 3,а тигрите имаат 4 мислам дека.ИМ стига уште еден на алфите како што знам..
Хамер 2 е мангупско возило за факање девојки. Како теренец е неупотреблив. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 10/2/2015, 11:20 | |
| - Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Ми се чини имаат 2 или 3,а тигрите имаат 4 мислам дека.ИМ стига уште еден на алфите како што знам..
Хамер 2 е мангупско возило за факање девојки. Како теренец е неупотреблив. И викаат дека е тешка пијаница |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 10/2/2015, 13:26 | |
| - MISFIT напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
Хамер 2 е мангупско возило за факање девојки. Како теренец е неупотреблив. И викаат дека е тешка пијаница Na nafta ???? ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција 10/2/2015, 13:32 | |
| Бензинче. Класичен американец... не одговара за нашиов регион. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕИП - Единица за интервентна полиција | |
| |