Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност

Go down 
+19
KikoTE
Полицајка
krvopijec
kikoto
BABUN
Smrtnikot
Hero
Alvar
shady3
Legija91
Stamenov
meth
beowulf
Зоран
Zajcef
Momak od Gjorce
Subzero
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next
АвторПорака
Legija91

Legija91

Број на мислења : 1330

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty20/5/2013, 14:54

Ај малце помош, кај мене сеа у гимназија не делат по смерови сигурно ги знаете и вие математичка А, и математичка Б, и Општа А и Општа Б , и сеа од овие смерови зависи што факултет ке се иде после, никој незнае што смер да идам, пошто ја после средно сакам да идам Полициска академија ако ме сфативте дај некој нека помогне .. Embarassed Embarassed Embarassed

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty20/5/2013, 15:01

Мислам дека нема да имаш некој поголем проблем со било кој смер, ама најдобра варијанта ти е да одбереш некој од општите смерови. Е сега виде каде имате право или некој предмет кој е близок со Факултетот за безбедност и нема да погрешиш.

Legija91

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty20/5/2013, 20:36

Па незнам, овие нашите професори незнаат да објаснат, па право мислам дека имаше кај еден од смеровите, сепак ке си одберам Математичка Б, па за 2 години здравје се гледаме на Полициска .. Фала инаку.. ziveli

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty20/5/2013, 22:22

Ништо тоа више не важи поради тоа што факултетите сватија дека со самото тоа само си ги бркаат студентите,дури и почнаа да прмаат и студинте со завршна матура при тоа да не мораат да полагаат примеен испит(како на приватен факс,и како што беше порано пред да се воведе државна матура),но пожелно ти е при упис на ваков факс да имаш одберено смер опшествено хуманистичко А или Б(а особено мислам дека под А),плус ти е многу полесно за учење него другиве да ти кажам само колку ми беше полесно 4-ва година без Хемија,Физика,Биологоја...
Вратете се на почетокот Go down
Legija91

Legija91

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty21/5/2013, 09:59

Аха, а за Академијата барав на нивната страна, сеа нејкам да си ја утнам работава, да не знаеш случајно колку студенти примаат , и секоја ли година пошто слушнав дека не примале секоја година , мада тоа не ми е верно .. Rolling Eyes

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty21/5/2013, 11:57

Legija91 напиша:
Аха, а за Академијата барав на нивната страна, сеа нејкам да си ја утнам работава, да не знаеш случајно колку студенти примаат , и секоја ли година пошто слушнав дека не примале секоја година , мада тоа не ми е верно .. Rolling Eyes

Бројот на студенти кои се примаат зависи од година во година. Од како е отворен до сега примаат секоја година.

Legija91

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty21/5/2013, 12:10

Фала за помошта .. ziveli

Stamenov

Број на мислења : 58

ПишувањеПредмет: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty28/5/2013, 15:47

Факултетот за Безбедност го знам кај поточно се наоѓа ама ме интересира дали студентите престојуваат во тие бараките или во студенстски домови ако знае некој нека помогне Very Happy фала однапред ziveli

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty28/5/2013, 16:31

Stamenov напиша:
Факултетот за Безбедност го знам кај поточно се наоѓа ама ме интересира дали студентите престојуваат во тие бараките или во студенстски домови ако знае некој нека помогне Very Happy фала однапред ziveli

Студентите се сместуваат исто како и сите останати - по сопствен избор. Во тие бараки и објекти нема студенти.

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty29/5/2013, 12:05

ФОТО: Решена заложничката драма на Европскиот Универзитет во Скопје

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 GIO_4547

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 GIO_4558

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 GIO_4563

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 GIO_4572

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 GIO_4605
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 4 Empty

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност
Вратете се на почетокот 
Страна 4 of 21Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Тероризам - дискусија
» Воената Академија на АРМ - дискусија
» Топ 10 најмоќни армии на светот - дискусија
» УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање
» НАТО членки и Сојузнички сили