| Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
|
+19KikoTE Полицајка krvopijec kikoto BABUN Smrtnikot Hero Alvar shady3 Legija91 Stamenov meth beowulf Зоран Zajcef Momak od Gjorce Subzero Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 20/5/2013, 14:54 | |
| ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 20/5/2013, 15:01 | |
| Мислам дека нема да имаш некој поголем проблем со било кој смер, ама најдобра варијанта ти е да одбереш некој од општите смерови. Е сега виде каде имате право или некој предмет кој е близок со Факултетот за безбедност и нема да погрешиш. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Legija91
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 20/5/2013, 20:36 | |
| Па незнам, овие нашите професори незнаат да објаснат, па право мислам дека имаше кај еден од смеровите, сепак ке си одберам Математичка Б, па за 2 години здравје се гледаме на Полициска .. Фала инаку.. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 20/5/2013, 22:22 | |
| Ништо тоа више не важи поради тоа што факултетите сватија дека со самото тоа само си ги бркаат студентите,дури и почнаа да прмаат и студинте со завршна матура при тоа да не мораат да полагаат примеен испит(како на приватен факс,и како што беше порано пред да се воведе државна матура),но пожелно ти е при упис на ваков факс да имаш одберено смер опшествено хуманистичко А или Б(а особено мислам дека под А),плус ти е многу полесно за учење него другиве да ти кажам само колку ми беше полесно 4-ва година без Хемија,Физика,Биологоја... | |
|
| |
Legija91
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 21/5/2013, 09:59 | |
| Аха, а за Академијата барав на нивната страна, сеа нејкам да си ја утнам работава, да не знаеш случајно колку студенти примаат , и секоја ли година пошто слушнав дека не примале секоја година , мада тоа не ми е верно .. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 21/5/2013, 11:57 | |
| - Legija91 напиша:
- Аха, а за Академијата барав на нивната страна, сеа нејкам да си ја утнам работава, да не знаеш случајно колку студенти примаат , и секоја ли година пошто слушнав дека не примале секоја година , мада тоа не ми е верно ..
Бројот на студенти кои се примаат зависи од година во година. Од како е отворен до сега примаат секоја година. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Legija91
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 21/5/2013, 12:10 | |
| Фала за помошта .. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Stamenov
Број на мислења : 58
| Предмет: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 28/5/2013, 15:47 | |
| Факултетот за Безбедност го знам кај поточно се наоѓа ама ме интересира дали студентите престојуваат во тие бараките или во студенстски домови ако знае некој нека помогне фала однапред ______________________ Воената победа се завршува со карневал во црнина...!!!!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 28/5/2013, 16:31 | |
| - Stamenov напиша:
- Факултетот за Безбедност го знам кај поточно се наоѓа ама ме интересира дали студентите престојуваат во тие бараките или во студенстски домови ако знае некој нека помогне фала однапред
Студентите се сместуваат исто како и сите останати - по сопствен избор. Во тие бараки и објекти нема студенти. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 29/5/2013, 12:05 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
| |
|
| |
| Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
|