Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Пиштоли и револвери

Go down 
+19
mojsejko
Stamenov
JKD
alexmkd
tose
Smrtnikot
Goust
Goran Apostoloski
Legija91
leopard
Zajcef
volcko1
Зоран
beowulf
Momak od Gjorce
Iko
Alvar
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next
АвторПорака
SIG

SIG

Број на мислења : 6118

Пиштоли и револвери - Page 16 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty5/7/2012, 23:34

Овој пиштол или рускиот Страјк Уан ми се на листа на приоритети за идни оружја дефинитивно! Колку збира, 8 комада како Колтот?
Вратете се на почетокот Go down
beowulf

beowulf

Број на мислења : 765

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty5/7/2012, 23:51

8 комада......мене ептен ми е шизички шкорпионов, иако не сум некој голем љубител на вакви тактички desert green/desert sand/coyot и сл. "пустински" финиши, морам да признаам дека овај ептен ми бендисува. :<3:
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty6/7/2012, 01:10

beowulf напиша:
HolyTemple напиша:
Јас веќе се имам одлучено за два калибра, 10 mm Auto или .45 ACP/Auto, (од сликите Glock 20 - 10mm и HK USP - .45ACP/Auto)
Тогаш дефинитивно УСП 45, но размисли поубаво, можеби вакво нешто повеќе би ти одговарало на борбениот елек што го имаш. Wink
Пиштоли и револвери - Page 16 6022028314_1e94324e38

Вистинската убавина на пиштолот подобро се доловува со видео.

\

Па се мислев за USPто, највероватно и за тоа ќе планирам да вадам дозвола.

Инаку сеуште немам купено борбен елек, да не дојде до заблуда.
SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty6/7/2012, 14:51

Sig Sauer 1911 Extreme
Бео, можеби овој ќе те бендиса Twisted Evil
Пиштоли и револвери - Page 16 Sig_1911R-45-XTM-BLKGRY

А еве и нешто мени познато

Sig Sauer P229 Scorpion SRT

Пиштоли и револвери - Page 16 Sig-229-scorpion

http://www.best-handguns.com/1776/sig-sauer-p229-scorpion-srt/
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty6/7/2012, 19:36

HolyTemple напиша:
Frogfoot напиша:
Зошто мислиш дека Микеи нема да се нафатат? па јас од таму го купив својот.

Па многу луѓе ми кажуваа дека имале лоши искуства со Микеи, затоа така викам. Може и се во грешка, не осудувам пред време.

Јас имам лошо искуство со Микеи. Пред да го купам Глокот, на неколкупати свратив во Микеи и не покажаа никаква професионалност и љубезност. Повеќе не сакам да коментирам затоа што мислам дека ова е доволно. За ДИМАН КО имам само пофални зборови. Луѓето беа крајно професионални, љубезни и пријатни што во голема мера влијаеше да го набавам токму од кај нив.

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty6/7/2012, 19:39

Frogfoot напиша:
Овој пиштол или рускиот Страјк Уан ми се на листа на приоритети за идни оружја дефинитивно! Колку збира, 8 комада како Колтот?

Страјк Уан уште не е пуштен во продажба. Се очекува на Есен

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty6/7/2012, 22:47

Ни мене нема да ми е полн новчаникот можеби до в година ова време Very Happy
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty7/7/2012, 00:47

Генерал напиша:
HolyTemple напиша:
Frogfoot напиша:
Зошто мислиш дека Микеи нема да се нафатат? па јас од таму го купив својот.

Па многу луѓе ми кажуваа дека имале лоши искуства со Микеи, затоа така викам. Може и се во грешка, не осудувам пред време.

Јас имам лошо искуство со Микеи. Пред да го купам Глокот, на неколкупати свратив во Микеи и не покажаа никаква професионалност и љубезност. Повеќе не сакам да коментирам затоа што мислам дека ова е доволно. За ДИМАН КО имам само пофални зборови. Луѓето беа крајно професионални, љубезни и пријатни што во голема мера влијаеше да го набавам токму од кај нив.

Точно, истите искуства како тебе ги делам и јас. Не сакав предвреме да спомнам за ова. Во Микеи, посебно еден постар намуртен, целиот незаинтересиран за муштериите ме има илјадници пати изнервирано. Јас со лубезно настапувам, он со нељубезност и дрскост ми одговара не само мене туку многу луѓе сакаа и да го тепаат поради такви работи. Тие двајцата млади дечки и таа плавата тие се пријатни за разговор и да ги прашаш нешто убаво ќе ти одговорат и објаснат, секоја чест за нив, ама овој постариов не можам да го поднесам, и одбивна ми стана Микеи само поради него. Додека за ДИ МАН КО немам зборови. Пријатни, шегобијци, се да прашаш што те интересира убаво ќе ти одговорат, многупати насмеани, секоја им чест. тоа ти се прави продавачи.
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11128

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty7/7/2012, 01:23

HolyTemple напиша:
Во Микеи, посебно еден постар намуртен, целиот незаинтересиран за муштериите ме има илјадници пати изнервирано. Јас со лубезно настапувам, он со нељубезност и дрскост ми одговара не само мене туку многу луѓе сакаа и да го тепаат поради такви работи.

Ха ха.. знам за кого зборите, навистина е таков. Smile
Не ми дошло да го тепам (сепак има пристап до оружје), но нема саглам однос со муштерии. Fail.
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty7/7/2012, 17:50

Alvar напиша:
HolyTemple напиша:
Во Микеи, посебно еден постар намуртен, целиот незаинтересиран за муштериите ме има илјадници пати изнервирано. Јас со лубезно настапувам, он со нељубезност и дрскост ми одговара не само мене туку многу луѓе сакаа и да го тепаат поради такви работи.

Ха ха.. знам за кого зборите, навистина е таков. Smile
Не ми дошло да го тепам (сепак има пристап до оружје), но нема саглам однос со муштерии. Fail.

Епа заради него Микеи губи многу муштерии
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 16 Empty

Пиштоли и револвери
Вратете се на почетокот 
Страна 16 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Пиштоли и револвери