Овој пиштол или рускиот Страјк Уан ми се на листа на приоритети за идни оружја дефинитивно! Колку збира, 8 комада како Колтот?
beowulf
Број на мислења : 765
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 5/7/2012, 23:51
8 комада......мене ептен ми е шизички шкорпионов, иако не сум некој голем љубител на вакви тактички desert green/desert sand/coyot и сл. "пустински" финиши, морам да признаам дека овај ептен ми бендисува. :<3:
Гостин Гостин
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/7/2012, 01:10
beowulf напиша:
HolyTemple напиша:
Јас веќе се имам одлучено за два калибра, 10 mm Auto или .45 ACP/Auto, (од сликите Glock 20 - 10mm и HK USP - .45ACP/Auto)
Тогаш дефинитивно УСП 45, но размисли поубаво, можеби вакво нешто повеќе би ти одговарало на борбениот елек што го имаш.
Вистинската убавина на пиштолот подобро се доловува со видео.
\
Па се мислев за USPто, највероватно и за тоа ќе планирам да вадам дозвола.
Инаку сеуште немам купено борбен елек, да не дојде до заблуда.
SIG
Број на мислења : 6118
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/7/2012, 14:51
Sig Sauer 1911 Extreme Бео, можеби овој ќе те бендиса
Зошто мислиш дека Микеи нема да се нафатат? па јас од таму го купив својот.
Па многу луѓе ми кажуваа дека имале лоши искуства со Микеи, затоа така викам. Може и се во грешка, не осудувам пред време.
Јас имам лошо искуство со Микеи. Пред да го купам Глокот, на неколкупати свратив во Микеи и не покажаа никаква професионалност и љубезност. Повеќе не сакам да коментирам затоа што мислам дека ова е доволно. За ДИМАН КО имам само пофални зборови. Луѓето беа крајно професионални, љубезни и пријатни што во голема мера влијаеше да го набавам токму од кај нив.
______________________ Потта штеди крв!
Генерал
Број на мислења : 2343
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/7/2012, 19:39
Frogfoot напиша:
Овој пиштол или рускиот Страјк Уан ми се на листа на приоритети за идни оружја дефинитивно! Колку збира, 8 комада како Колтот?
Страјк Уан уште не е пуштен во продажба. Се очекува на Есен
______________________ Потта штеди крв!
SIG
Број на мислења : 6118
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/7/2012, 22:47
Ни мене нема да ми е полн новчаникот можеби до в година ова време
Гостин Гостин
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 7/7/2012, 00:47
Генерал напиша:
HolyTemple напиша:
Frogfoot напиша:
Зошто мислиш дека Микеи нема да се нафатат? па јас од таму го купив својот.
Па многу луѓе ми кажуваа дека имале лоши искуства со Микеи, затоа така викам. Може и се во грешка, не осудувам пред време.
Јас имам лошо искуство со Микеи. Пред да го купам Глокот, на неколкупати свратив во Микеи и не покажаа никаква професионалност и љубезност. Повеќе не сакам да коментирам затоа што мислам дека ова е доволно. За ДИМАН КО имам само пофални зборови. Луѓето беа крајно професионални, љубезни и пријатни што во голема мера влијаеше да го набавам токму од кај нив.
Точно, истите искуства како тебе ги делам и јас. Не сакав предвреме да спомнам за ова. Во Микеи, посебно еден постар намуртен, целиот незаинтересиран за муштериите ме има илјадници пати изнервирано. Јас со лубезно настапувам, он со нељубезност и дрскост ми одговара не само мене туку многу луѓе сакаа и да го тепаат поради такви работи. Тие двајцата млади дечки и таа плавата тие се пријатни за разговор и да ги прашаш нешто убаво ќе ти одговорат и објаснат, секоја чест за нив, ама овој постариов не можам да го поднесам, и одбивна ми стана Микеи само поради него. Додека за ДИ МАН КО немам зборови. Пријатни, шегобијци, се да прашаш што те интересира убаво ќе ти одговорат, многупати насмеани, секоја им чест. тоа ти се прави продавачи.
Alvar
Број на мислења : 11128
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 7/7/2012, 01:23
HolyTemple напиша:
Во Микеи, посебно еден постар намуртен, целиот незаинтересиран за муштериите ме има илјадници пати изнервирано. Јас со лубезно настапувам, он со нељубезност и дрскост ми одговара не само мене туку многу луѓе сакаа и да го тепаат поради такви работи.
Ха ха.. знам за кого зборите, навистина е таков. Не ми дошло да го тепам (сепак има пристап до оружје), но нема саглам однос со муштерии. Fail.
Гостин Гостин
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 7/7/2012, 17:50
Alvar напиша:
HolyTemple напиша:
Во Микеи, посебно еден постар намуртен, целиот незаинтересиран за муштериите ме има илјадници пати изнервирано. Јас со лубезно настапувам, он со нељубезност и дрскост ми одговара не само мене туку многу луѓе сакаа и да го тепаат поради такви работи.
Ха ха.. знам за кого зборите, навистина е таков. Не ми дошло да го тепам (сепак има пристап до оружје), но нема саглам однос со муштерии. Fail.