Beo, би било добро ако знаеш да напишеш за тие кликови, мил-дот и сл. во темата за балистика, ако е за таму, или во нова.
Абе брат и јас само се кандисувам да отворам неколку нови теми во подфорумот за пешадиско оружје ама никако да ги отворам.....една мрза ме има фатено......ама ќе биди.
Beo, би било добро ако знаеш да напишеш за тие кликови, мил-дот и сл. во темата за балистика, ако е за таму, или во нова.
Абе брат и јас само се кандисувам да отворам неколку нови теми во подфорумот за пешадиско оружје ама никако да ги отворам.....една мрза ме има фатено......ама ќе биди.
Мрза је пролазно стање , така да кога ќе имаш ќеф отвори теми какви сакаш и за што сакаш. Дискусија нема да недостига ич!
Спикерот споменува сума од 23000 фунти за пушка. Ова сигурно е некоја дебела новинарска глупост.Со каква и опрема да иди пушката ова е дааалеку од реална цена.Не можам да најдам, Алвар дали можеш да 'ископаш' колку пушки купиле британците за тие 11.000.000 фунти, па да видиме дали стварно една пушка е 23000 фунти?