| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|
+46Спенсер dzole darkness Momak od Gjorce Panter JKD SIG apajko РИС BABUN Stamenov Dejan N ESN tose Smrtnikot assasian beowulf Legija91 volcko1 IgorM Iko MatrinJ Mrshajnoski viktor leopard marijana Goust tigar Alvar Subzero Генерал dejand Зоран Vitoria filip555 Desperado glorijamk tonin Волчко Тачка Wolf Profesionalec diverzant Makedon 1 AlexGreat 50 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 28/10/2013, 20:36 | |
| Фала ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 29/10/2013, 23:49 | |
| Колку беше нормата за трчање за во ПСО? Знам дека се трча 3200м, само не сум сигурен за времето?....12:30, 14:30, 16:30 ли беше? Немам никакви намери, само онака повремено трчам па следниот пат кога ќе трчам сакам да го мерам времето да видам дали го исполнувам тој критериум. | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 00:12 | |
| Веројатно ќе да е 12-тина мин. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 08:44 | |
| Нормата е во зависност од годините. Ги знаев напамет ама сега не можам со сигурност да ти ги кажам, а и табелата која ја имав не знам каде ми е. Ти препорачувам да се водиш по некоја средна вреност од 15 минути за 3 200 метри. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Legija91
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 17:01 | |
| ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 18:05 | |
| - Legija91 напиша:
Грешка. ЕСЗ Тигар. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 18:08 | |
| - Генерал напиша:
- Legija91 напиша:
Грешка. ЕСЗ Тигар. Со панцир блекпоинт кои ги должеа само Волците. Ова е 2001 пред да почнеме отворено да ги користиме и армиските сили. Инаку Хамерот е армиски. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 18:14 | |
| - Зоран напиша:
- Генерал напиша:
- Legija91 напиша:
Грешка. ЕСЗ Тигар. Со панцир блекпоинт кои ги должеа само Волците. Ова е 2001 пред да почнеме отворено да ги користиме и армиските сили. Инаку Хамерот е армиски. На ФБ страната читам коментари дека е припадник на ЕСН во полициска униформа што според мене држи вода. Според униформата која ја носи заклучив дека е од ЕСЗ но секогаш постои можност и за првата варијанта. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 18:20 | |
| - Генерал напиша:
- Зоран напиша:
- Генерал напиша:
- Legija91 напиша:
Грешка. ЕСЗ Тигар. Со панцир блекпоинт кои ги должеа само Волците. Ова е 2001 пред да почнеме отворено да ги користиме и армиските сили. Инаку Хамерот е армиски. На ФБ страната читам коментари дека е припадник на ЕСН во полициска униформа што според мене држи вода. Според униформата која ја носи заклучив дека е од ЕСЗ но секогаш постои можност и за првата варијанта. Доцана се досетив дека овие ХМВ се Америчка донација од 1999 . | |
|
| |
Legija91
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/10/2013, 21:25 | |
| Малце ја загледав сликата, а да бидам искрен хамвито не го ни загледав, по панцирката ми заличе на волк, а и логото ставена во аголот од ФБ страната... ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
| |
|
| |
| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|