Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )

Go down 
+46
Спенсер
dzole
darkness
Momak od Gjorce
Panter
JKD
SIG
apajko
РИС
BABUN
Stamenov
Dejan N
ESN
tose
Smrtnikot
assasian
beowulf
Legija91
volcko1
IgorM
Iko
MatrinJ
Mrshajnoski
viktor
leopard
marijana
Goust
tigar
Alvar
Subzero
Генерал
dejand
Зоран
Vitoria
filip555
Desperado
glorijamk
tonin
Волчко
Тачка
Wolf
Profesionalec
diverzant
Makedon
1
AlexGreat
50 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next
АвторПорака
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty
ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 14:54

Во печатниците може да се направи ова. Има некои каде треба да направиш најмалку 5 за да прифатат да ги печатат. Тоа е поевтината варијанта. Друга е да наплатат по 60 денари од печат. Такви имам печатено. Маиците имаа заеднички: еден голем печат на грбот, по еден амблем на ракавите и еден печат на десната предна страна. Различен беше само печатот од левата предна страна на кој имаше презиме и чин. Плус 100-150 денари за маица.

Subzero

Број на мислења : 213

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 17:22

А од кај да најдам пример од маиците, па според нив печатачот да работи?
Вратете се на почетокот Go down
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 19:45

Subzero напиша:
А од кај да најдам пример од маиците, па според нив печатачот да работи?

Па нема којзнае каква филозофија. Ќе го симнеш амблемот од интернет и ќе му кажеш на оној кој ќе ја печати како да изгледа. Одзади на грбот имаш голем печат, а однапред на левата страна мал. Е сега имаш разни комбинации. Ако сакаш нека додаде на грбот над амблемот натпис ИНСТРУКТОР, па се перчи по маало Very Happy

Wolf

Број на мислења : 115

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 21:55

ako pravis sam gledaj da ne te fatat volci, edno dete bese jadelo vospitni
Subzero

Subzero

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 23:16

Чекај тоа легално е или нелегално? Very Happy Very Happy Very Happy Да не си навлечам некоја беља јас зарадивас. Хахаха Very Happy Very Happy
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 23:21

Нема што да биде нелегално. Не знам кој и зошто делел воспитни ама тоа е чиста глупост. Па тоа е исто како да ми ја подарил некој. И јас едно време делев маици со поинаков натпис па никој не направил проблем. Носењето на маицата може само да значи одавање почит и нема потреба од толку драматизирање.

Wolf

Број на мислења : 115

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty3/5/2012, 23:36

orginal maica e so sien amblem od volcite, ako sam ja pravis togas nema da bide sien i se poznava.
Subzero

Subzero

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty4/5/2012, 07:23

Цитат :
ako pravis sam gledaj da ne te fatat volci, edno dete bese jadelo vospitni

А што се разботи за воспитните Very Happy Very Happy Кој би делел воспитни за една мајца. Например можеш да заработиш
кривично дело а не и ќотек. lol! lol!
Ама еве чим вие викате дека нема да имам проблеми со законот тогаш ок е. Да се фатам јас за работа кога ќе
имам време да одам и да печатам. Very Happy Very Happy
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty8/5/2012, 15:19

Амблем на Волците испечатен на маица.

пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 VOLCI

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty8/5/2012, 15:20

Амблеми на Ренџерите

пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 RANGERIzelen

пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 RANGERIcrven

ПишувањеПредмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )   пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) - Page 18 Empty

пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон )
Вратете се на почетокот 
Страна 18 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Војник по договор - работа