| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|
+46Спенсер dzole darkness Momak od Gjorce Panter JKD SIG apajko РИС BABUN Stamenov Dejan N ESN tose Smrtnikot assasian beowulf Legija91 volcko1 IgorM Iko MatrinJ Mrshajnoski viktor leopard marijana Goust tigar Alvar Subzero Генерал dejand Зоран Vitoria filip555 Desperado glorijamk tonin Волчко Тачка Wolf Profesionalec diverzant Makedon 1 AlexGreat 50 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 14:54 | |
| Во печатниците може да се направи ова. Има некои каде треба да направиш најмалку 5 за да прифатат да ги печатат. Тоа е поевтината варијанта. Друга е да наплатат по 60 денари од печат. Такви имам печатено. Маиците имаа заеднички: еден голем печат на грбот, по еден амблем на ракавите и еден печат на десната предна страна. Различен беше само печатот од левата предна страна на кој имаше презиме и чин. Плус 100-150 денари за маица. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Subzero
Број на мислења : 213
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 17:22 | |
| А од кај да најдам пример од маиците, па според нив печатачот да работи? | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 19:45 | |
| - Subzero напиша:
- А од кај да најдам пример од маиците, па според нив печатачот да работи?
Па нема којзнае каква филозофија. Ќе го симнеш амблемот од интернет и ќе му кажеш на оној кој ќе ја печати како да изгледа. Одзади на грбот имаш голем печат, а однапред на левата страна мал. Е сега имаш разни комбинации. Ако сакаш нека додаде на грбот над амблемот натпис ИНСТРУКТОР, па се перчи по маало ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Wolf
Број на мислења : 115
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 21:55 | |
| ako pravis sam gledaj da ne te fatat volci, edno dete bese jadelo vospitni | |
|
| |
Subzero
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 23:16 | |
| | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 23:21 | |
| Нема што да биде нелегално. Не знам кој и зошто делел воспитни ама тоа е чиста глупост. Па тоа е исто како да ми ја подарил некој. И јас едно време делев маици со поинаков натпис па никој не направил проблем. Носењето на маицата може само да значи одавање почит и нема потреба од толку драматизирање. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Wolf
Број на мислења : 115
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 3/5/2012, 23:36 | |
| orginal maica e so sien amblem od volcite, ako sam ja pravis togas nema da bide sien i se poznava. | |
|
| |
Subzero
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 4/5/2012, 07:23 | |
| - Цитат :
- ako pravis sam gledaj da ne te fatat volci, edno dete bese jadelo vospitni
А што се разботи за воспитните Кој би делел воспитни за една мајца. Например можеш да заработиш кривично дело а не и ќотек. Ама еве чим вие викате дека нема да имам проблеми со законот тогаш ок е. Да се фатам јас за работа кога ќе имам време да одам и да печатам. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 8/5/2012, 15:19 | |
| Амблем на Волците испечатен на маица. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 8/5/2012, 15:20 | |
| Амблеми на Ренџерите ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
| |
|
| |
| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|