| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|
+46Спенсер dzole darkness Momak od Gjorce Panter JKD SIG apajko РИС BABUN Stamenov Dejan N ESN tose Smrtnikot assasian beowulf Legija91 volcko1 IgorM Iko MatrinJ Mrshajnoski viktor leopard marijana Goust tigar Alvar Subzero Генерал dejand Зоран Vitoria filip555 Desperado glorijamk tonin Волчко Тачка Wolf Profesionalec diverzant Makedon 1 AlexGreat 50 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/3/2012, 19:29 | |
| - Зоран напиша:
- Оние кои се повозрасни го памтат 6 тиот одред.
Кратенката ПЕ-ТЕ значи пртив терористички. Сигурен сум за фактот со Шестиот одред. Како поткрепа на ова мое тврдење е и книгата на Генералот Панде во која и тој ги нарекува така. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/3/2012, 19:35 | |
| Во тоа време структурата на армијата беше копија на 3 та армиска област и види чудо и таму специјалците биле 6 ти одред. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/3/2012, 19:38 | |
| - Зоран напиша:
- Во тоа време структурата на армијата беше копија на 3 та армиска област и види чудо и таму специјалците биле 6 ти одред.
Генералот ги нарекува 6-ти одред, а официјално тогаш беа Единица за специјални намени ( ЕСН ) меѓународот познати како „Волци“ ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Subzero
Број на мислења : 213
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 30/3/2012, 21:06 | |
| [quote]За оваа легенда со хрватската снајперистка нема докази, на Балтепе не беше пронајдено никакво тело..дефинитивно имаа загуби но ги имаа земено телата со себе кога бегале. Е сега има 2 варијации од ова со снајперистката, една дека добила куршум меѓу рогови, другиот е овој...само незнам кој го измислил. 2 дена лазел?! втф? и кој да се сети на волкот кој го виде кој го чу него? воопшто не ми држи вода оваа теза, посебно оваа здебелената.
И јас имам чуено многу митови занив. Али не би сакал сега тука да пишам за тоа.Инаку памтам во 2001 на телевизија се вртеа најави дека Еден Специјалец-Волк е спремен како 8 обични војници. Така нешто беше. | |
|
| |
Волчко
Број на мислења : 88
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 31/3/2012, 00:00 | |
| На 4ти Април ќе има изненадување Не издавам што.Само да се спремите ахахаха ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Зоран
| |
| |
filip555
Број на мислења : 94
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 31/3/2012, 16:10 | |
| Не знам , ама јас така знам за 2 дена дека ползел и дека си ја завршил должноста е сега за тие другите немам чуено а тоа со телата е точно сите тела на мртвите скоро се земени со нив при бегањето ______________________ "If you want peace, prepare for war." Flavius Vegetius Renatus. Roman Military strategist. c. 390. A.D
| |
|
| |
Волчко
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 31/3/2012, 21:22 | |
| Ако издадам нема да биде интересно ќе видите ќе има по вести ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 31/3/2012, 23:19 | |
| - Волчко напиша:
- Ако издадам нема да биде интересно ќе видите ќе има по вести
Pa na PP ne e izdavanje... Aj ja ke vi kazham deka ima glasimi deka se kupeni baret M-82. 12.7 *99 | |
|
| |
Волчко
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 31/3/2012, 23:36 | |
| Не е тоа Не е во врска со оружје ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
| |
|
| |
| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|