|
|
| Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ | |
|
+14Спенсер tose KKikoMKD skopjanec leopard JKD Mrshajnoski legend1979 Зоран Profesionalec Генерал SIG Momak od Gjorce AlexGreat 18 posters | |
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| | | | leopard
Број на мислења : 583
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 01:31 | |
| Дечки сепак тука станува збор за безбедноста на државата и народот,мислам дека муабети од типот колку-каде-зошто треба да ги избегнуваме,еве Зоки како најстар член од активниве што пишуваат треба тоа секогаш да го има на ум тоа.Не ме сваќајте погрешно дека сега јас тука делам лекции на некому.Не е разговоров за експонати на Т-34В низ Македонија па да си направиме добар муабет за тоа.Постојат други начини за ваков тип на муабети.....организирајте се..соберете се на лаф,муабет.Малку забегав со темата ама морав. | |
| | | JKD
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 11:24 | |
| - leopard напиша:
- Дечки сепак тука станува збор за безбедноста на државата и народот,мислам дека муабети од типот колку-каде-зошто треба да ги избегнуваме,еве Зоки како најстар член од активниве што пишуваат треба тоа секогаш да го има на ум тоа.Не ме сваќајте погрешно дека сега јас тука делам лекции на некому.Не е разговоров за експонати на Т-34В низ Македонија па да си направиме добар муабет за тоа.Постојат други начини за ваков тип на муабети.....организирајте се..соберете се на лаф,муабет.Малку забегав со темата ама морав.
е што има толку лошо ако знаеме дали можат да се претворат во борбени тие хеликоптери или не...ме мрзи,а и полесно е да прашаш некој што знае неголи да бараш сам,а сигурно низ нетов пишува дали и како,детално објаснето,од А до Ш,како и какви можат да се претворат... | |
| | | Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 16:31 | |
| - JKD напиша:
- leopard напиша:
- Дечки сепак тука станува збор за безбедноста на државата и народот,мислам дека муабети од типот колку-каде-зошто треба да ги избегнуваме,еве Зоки како најстар член од активниве што пишуваат треба тоа секогаш да го има на ум тоа.Не ме сваќајте погрешно дека сега јас тука делам лекции на некому.Не е разговоров за експонати на Т-34В низ Македонија па да си направиме добар муабет за тоа.Постојат други начини за ваков тип на муабети.....организирајте се..соберете се на лаф,муабет.Малку забегав со темата ама морав.
е што има толку лошо ако знаеме дали можат да се претворат во борбени тие хеликоптери или не...ме мрзи,а и полесно е да прашаш некој што знае неголи да бараш сам,а сигурно низ нетов пишува дали и како,детално објаснето,од А до Ш,како и какви можат да се претворат... ЈКД Ако те видам у град рачунај дека ке добиеш една воспитна по уши, па таман татко ти да ме натепа после тоа. ОК дали бев јасен сега. Значи имај усул во прашувањата за тоа што не знаеш за почеток читај на Википедија па по линковите таму и на крај ке имаш по јасна слика. Со ваков муабет ако се најдеш у град со дечки што знаат! нема да ти кажат ништо скокотливо зашто по пола саат се ке биде напишано форум! По јасно од ова не можам да ти објаснам. ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 16:36 | |
| - Зоран напиша:
- JKD напиша:
- leopard напиша:
е што има толку лошо ако знаеме дали можат да се претворат во борбени тие хеликоптери или не...ме мрзи,а и полесно е да прашаш некој што знае неголи да бараш сам,а сигурно низ нетов пишува дали и како,детално објаснето,од А до Ш,како и какви можат да се претворат... ЈКД Ако те видам у град рачунај дека ке добиеш една воспитна по уши, па таман татко ти да ме натепа после тоа.
ОК дали бев јасен сега.
Значи имај усул во прашувањата за тоа што не знаеш за почеток читај на Википедија па по линковите таму и на крај ке имаш по јасна слика. Со ваков муабет ако се најдеш у град со дечки што знаат! нема да ти кажат ништо скокотливо зашто по пола саат се ке биде напишано форум! По јасно од ова не можам да ти објаснам. Не сум таков тип на дете што плаче кај татко му,не се секирај. Јас кажав дека баш ти го имаше пишано тоа,дека по потреба можеле да станат sверови,па ме интересираше што поточно може да се стави на нив,толку. | |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 16:39 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- leopard напиша:
е што има толку лошо ако знаеме дали можат да се претворат во борбени тие хеликоптери или не...ме мрзи,а и полесно е да прашаш некој што знае неголи да бараш сам,а сигурно низ нетов пишува дали и како,детално објаснето,од А до Ш,како и какви можат да се претворат... ЈКД Ако те видам у град рачунај дека ке добиеш една воспитна по уши, па таман татко ти да ме натепа после тоа.
ОК дали бев јасен сега.
Значи имај усул во прашувањата за тоа што не знаеш за почеток читај на Википедија па по линковите таму и на крај ке имаш по јасна слика. Со ваков муабет ако се најдеш у град со дечки што знаат! нема да ти кажат ништо скокотливо зашто по пола саат се ке биде напишано форум! По јасно од ова не можам да ти објаснам. Не сум таков тип на дете што плаче кај татко му,не се секирај.
Јас кажав дека баш ти го имаше пишано тоа,дека по потреба можеле да станат sверови,па ме интересираше што поточно може да се стави на нив,толку. Штом не си плачко Превец Википедиа Линк Mi-171Sh ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 16:52 | |
| - Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
ОК дали бев јасен сега.
Значи имај усул во прашувањата за тоа што не знаеш за почеток читај на Википедија па по линковите таму и на крај ке имаш по јасна слика. Со ваков муабет ако се најдеш у град со дечки што знаат! нема да ти кажат ништо скокотливо зашто по пола саат се ке биде напишано форум! По јасно од ова не можам да ти објаснам. Не сум таков тип на дете што плаче кај татко му,не се секирај.
Јас кажав дека баш ти го имаше пишано тоа,дека по потреба можеле да станат sверови,па ме интересираше што поточно може да се стави на нив,толку. Штом не си плачко Превец Википедиа Линк Mi-171Sh http://images3.jetphotos.net/img/2/6/8/3/97763_1232554386.jpg еве полициски ама со ракети на него или што и да се.. | |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 17:04 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Зоран напиша:
ЈКД Ако те видам у град рачунај дека ке добиеш една воспитна по уши, па таман татко ти да ме натепа после тоа.
ОК дали бев јасен сега.
Јас кажав дека баш ти го имаше пишано тоа,дека по потреба можеле да станат sверови,па ме интересираше што поточно може да се стави на нив,толку. Штом не си плачко Превец Википедиа Линк Mi-171Sh http://images3.jetphotos.net/img/2/6/8/3/97763_1232554386.jpg еве полициски ама со ракети на него или што и да се.. Kога си умно моче следи награда http://www.helicomag.com/2013/12/01/balkan-hawks/Задомашно да ја преведеш до утре тената. ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 17:05 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Полициска хеликоптерска единица „Јастреби„ 2/2/2014, 17:06 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | Sponsored content