| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 10/10/2014, 16:41 | |
| Па ништо чудно ДБК или секторите за обезбедување на лица и објекти | |
|
| |
Гостин Гостин
| |
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 12/10/2014, 21:25 | |
| Ги имаат ги имаат исто така ги имаат и волците кога го обезбедуваат претседателот.Тогаш нивно вооружување е овој автомат ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 18/10/2014, 21:26 | |
| Имаат ли ЕБР штитници за лакти и колена,маски за очи или како и да се викаат..? скоро сите клипови ги имам излгедано на профилот на јутуб на МВР и ниту еднаш ги немам видено накитени со некоја таква играчка,за разлика од ЕСЗ кои носат такви работи. | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/10/2014, 13:12 | |
| - JKD напиша:
- Имаат ли ЕБР штитници за лакти и колена,маски за очи или како и да се викаат..? скоро сите клипови ги имам излгедано на профилот на јутуб на МВР и ниту еднаш ги немам видено накитени со некоја таква играчка,за разлика од ЕСЗ кои носат такви работи.
Лично имам видено дека располагаат со такви аксесоари, меѓутоа не знам од која причина не ги употребуваат. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
| |
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/10/2014, 16:04 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 21/10/2014, 18:00 | |
| ебр ? | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 21/10/2014, 18:20 | |
| - JKD напиша:
- Имаат ли ЕБР штитници за лакти и колена,маски за очи или како и да се викаат..? скоро сите клипови ги имам излгедано на профилот на јутуб на МВР и ниту еднаш ги немам видено накитени со некоја таква играчка,за разлика од ЕСЗ кои носат такви работи.
Имаат имаат и на слики за каледнари носат такви работи убаво накитени.Сите специјални единици и на арм и мвр носат такви работи.Највеќе бсн,рб и есз,ебр нешто во пракса не ги употребуваат а причина незнам ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 21/10/2014, 18:23 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |