Предмет: Re: Акции и заплени на безбедносните сили низ Македонија 26/4/2015, 16:44
JKD напиша:
and here we go again... грујо го наместил оружјето за да страдаат мирни и поштени аљбанци
Батали дневна политика глеј стартешки . Поз Чичко Зоки.
______________________ Мијак 100 %
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: Акции и заплени на безбедносните сили низ Македонија 26/4/2015, 16:50
од мене имаат 5 пати ура,само ми се смешни тие константации...или ги читам на кајгана,прелетувале хеликоптериве и како демек сакале да ни кажат војна е...а во други држави/градови,хеликоптери летаат 24/7 пошто од воздух се гледаат многу повееќе работи,неголи на земја.Ама јбг,тоа се тие македонЧиња
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Акции и заплени на безбедносните сили низ Македонија 26/4/2015, 17:16
JKD напиша:
од мене имаат 5 пати ура,само ми се смешни тие константации...или ги читам на кајгана,прелетувале хеликоптериве и како демек сакале да ни кажат војна е...а во други држави/градови,хеликоптери летаат 24/7 пошто од воздух се гледаат многу повееќе работи,неголи на земја.Ама јбг,тоа се тие македонЧиња
Kako Shto rekovme bez dnevna politka. POpatno nema covek vo RM koj ne se raduva na bilo koj uspeh pa makar i sportski.
______________________ Мијак 100 %
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: Акции и заплени на безбедносните сили низ Македонија 26/4/2015, 21:08