| Тенкови - дискусија | |
|
+35Macedonian Knight m-r.niceguy fighter debarska ESN Dejan N JKD Ilija Uzunov BABUN РИС Vojdan Goran Apostoloski amlakar Legija91 Hivemind gladiator_17 leopard momo Delta_boy ljubisa .:македонец:. Alvar beowulf filip555 meth Iko shady3 Генерал Зоран SIG Wolf Makedon Мандар AlexGreat Desperado 39 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 18:54 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Iko
Број на мислења : 503
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 18:59 | |
| Yup, i na toj mi teknuva.... | |
|
| |
Makedon
Број на мислења : 158
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 23:38 | |
| - Генерал напиша:
Најискрено жал ми е кога читам коментари од овој тип. Премногу си ја сакам Македонијава каква и да е за да се помирам со сегашнава ситуација. Верувам дека за Македонија ќе дојдат подобри времиња.
Брате за мене Македонија е нешто свето, не би ја издал да знам дека тоа ќе биде и мојот крај. А за овие 5 минути што ги збориме, нека дојдат што побрзо | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 23:55 | |
| - Makedon напиша:
- Генерал напиша:
Најискрено жал ми е кога читам коментари од овој тип. Премногу си ја сакам Македонијава каква и да е за да се помирам со сегашнава ситуација. Верувам дека за Македонија ќе дојдат подобри времиња.
Брате за мене Македонија е нешто свето, не би ја издал да знам дека тоа ќе биде и мојот крај. А за овие 5 минути што ги збориме, нека дојдат што побрзо Јас сум оптимист. Верувам дека ќе дојдат ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
filip555
Број на мислења : 94
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 25/3/2012, 15:39 | |
| ______________________ "If you want peace, prepare for war." Flavius Vegetius Renatus. Roman Military strategist. c. 390. A.D
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 25/3/2012, 18:12 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 1/4/2012, 15:12 | |
| | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 1/4/2012, 15:51 | |
| Па со ова темпо на модернизација и со ваков буџет ќе ги добиеме заедно со транспортеерите и ПВО системот ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 1/4/2012, 17:16 | |
| - Генерал напиша:
- Па со ова темпо на модернизација и со ваков буџет ќе ги добиеме заедно со транспортеерите и ПВО системот
Ај ти кога ке легнат парите од сусамот и од тутунот. А од афионот само за ВВ и ПВО ке одат. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 1/4/2012, 18:22 | |
| - Зоран напиша:
- Генерал напиша:
- Па со ова темпо на модернизација и со ваков буџет ќе ги добиеме заедно со транспортеерите и ПВО системот
Ај ти кога ке легнат парите од сусамот и од тутунот. А од афионот само за ВВ и ПВО ке одат. Pa posle cuskite i frenkite za pesadija...a kanabisot za specialnive edinici... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија | |
| |
|
| |
| Тенкови - дискусија | |
|