Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Тенкови - дискусија

Go down 
+35
Macedonian Knight
m-r.niceguy
fighter
debarska
ESN
Dejan N
JKD
Ilija Uzunov
BABUN
РИС
Vojdan
Goran Apostoloski
amlakar
Legija91
Hivemind
gladiator_17
leopard
momo
Delta_boy
ljubisa
.:македонец:.
Alvar
beowulf
filip555
meth
Iko
shady3
Генерал
Зоран
SIG
Wolf
Makedon
Мандар
AlexGreat
Desperado
39 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49 ... 93  Next
АвторПорака
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

Тенкови - дискусија - Page 5 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 13:03

Makedon напиша:
Генерал кој не би сакал да имаме вакви ѕверови,само тоа ќе остане пуста желба наша и ништо повеќе. Челинџеров на Британциве е ужасно скап, Абрамсот исто така, најефтин од овие три е Леопардот пишував за ова на почеток на оваа дискусија некаде.
Не можеме да купиме оклопни транспортери, а камо ли тенкови и самоодни хаубици!!!!

Ќе дојдат и нашите 5 минути, ама ќе траат подолго Smile

Број на мислења : 503

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 14:54

Генерал напиша:
Makedon напиша:
Генерал кој не би сакал да имаме вакви ѕверови,само тоа ќе остане пуста желба наша и ништо повеќе. Челинџеров на Британциве е ужасно скап, Абрамсот исто така, најефтин од овие три е Леопардот пишував за ова на почеток на оваа дискусија некаде.
Не можеме да купиме оклопни транспортери, а камо ли тенкови и самоодни хаубици!!!!

Ќе дојдат и нашите 5 минути, ама ќе траат подолго Smile

Laughing Laughing Laughing
Вратете се на почетокот Go down
SIG

SIG

Број на мислења : 6118

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 16:20

Iko напиша:
Nie vo momentov ne mozheme da iskrechime kasarni ili da nabavime novi chizmi za aktivniot sostav, nitu pak da pochneme redovno da im ja isplakjame bonificiranosta (a do skoro ne mozheshe da se obezbedi ni redovno greenje vo voenite instalacii) - a ne pak da sonuvame za vakvo neshto.... Rolling Eyes

Treba malce da se spushtite na zemja dechki i da ja podrazberete mornichavata realnost so koja za zhal se soochuva aktivniot sostav na nashite Vooruzheni Sili...

Сега е пролет, нема веќе греење! Razz
Iko

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 16:49

I to shto kazhesh...."Lakshe konju - bez samara!".... Glava v zid
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 17:37

Верувам дека сите сме запознаени со ситуацијата во МВР и АРМ ама мора да дадеме малку оптимизам. Не е се така црно а и нема вечно да биде вака. :<3:

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 17:51

I jas veruvam deka kje bide podobro....dodushe koga kje se vratat Osmanliite ili Shvabite... Laughing Laughing Laughing Laughing
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 18:29

Iko напиша:
I jas veruvam deka kje bide podobro....dodushe koga kje se vratat Osmanliite ili Shvabite... Laughing Laughing Laughing Laughing

Најискрено жал ми е кога читам коментари од овој тип. Премногу си ја сакам Македонијава каква и да е за да се помирам со сегашнава ситуација. Верувам дека за Македонија ќе дојдат подобри времиња.

П.С Не е ништо лично

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 18:42

Se nashaliv druzhe....ne mislev nishto seriozno...ako se najde navreden, onda i na tebe i na bilo koj drug - koj slichno se nashol navreden od mojot podsmeshliv i ironichen komentar - iskreno vi se izvinuvam...
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 18:46

Iko напиша:
Se nashaliv druzhe....ne mislev nishto seriozno...ako se najde navreden, onda i na tebe i na bilo koj drug - koj slichno se nashol navreden od mojot podsmeshliv i ironichen komentar - iskreno vi se izvinuvam...

Не не, нема потреба од извинување. Затоа пишав дека не е ништо лично Cool

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty19/3/2012, 18:51

Me podseti samo celava ovaa situacija na eden star "krvavo dobar" grafit koj svoevremeno go vidov vo Belgrad - a koj do den-denes mi e eden od polucidnite....

"Shvabe....vratite se...sve vam je oproshteno!"

Laughing Laughing Laughing

Nego, da se navratime na temava...izvinete za off-ov...
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Тенкови - дискусија   Тенкови - дискусија - Page 5 Empty

Тенкови - дискусија
Вратете се на почетокот 
Страна 5 of 93Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49 ... 93  Next
 Similar topics
-
» Тенкови и оклопни возила во состав на АРМ
» Енциклопедија: Тенкови од 2-ра Светска војна