| Тенкови - дискусија | |
|
+35Macedonian Knight m-r.niceguy fighter debarska ESN Dejan N JKD Ilija Uzunov BABUN РИС Vojdan Goran Apostoloski amlakar Legija91 Hivemind gladiator_17 leopard momo Delta_boy ljubisa .:македонец:. Alvar beowulf filip555 meth Iko shady3 Генерал Зоран SIG Wolf Makedon Мандар AlexGreat Desperado 39 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 13:03 | |
| - Makedon напиша:
- Генерал кој не би сакал да имаме вакви ѕверови,само тоа ќе остане пуста желба наша и ништо повеќе. Челинџеров на Британциве е ужасно скап, Абрамсот исто така, најефтин од овие три е Леопардот пишував за ова на почеток на оваа дискусија некаде.
Не можеме да купиме оклопни транспортери, а камо ли тенкови и самоодни хаубици!!!! Ќе дојдат и нашите 5 минути, ама ќе траат подолго ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Iko
Број на мислења : 503
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 14:54 | |
| | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6118
| |
| |
Iko
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 16:49 | |
| I to shto kazhesh...." Lakshe konju - bez samara!".... | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 17:37 | |
| Верувам дека сите сме запознаени со ситуацијата во МВР и АРМ ама мора да дадеме малку оптимизам. Не е се така црно а и нема вечно да биде вака. :<3: ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Iko
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 17:51 | |
| | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 18:29 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Iko
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 18:42 | |
| Se nashaliv druzhe....ne mislev nishto seriozno...ako se najde navreden, onda i na tebe i na bilo koj drug - koj slichno se nashol navreden od mojot podsmeshliv i ironichen komentar - iskreno vi se izvinuvam... | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 18:46 | |
| - Iko напиша:
- Se nashaliv druzhe....ne mislev nishto seriozno...ako se najde navreden, onda i na tebe i na bilo koj drug - koj slichno se nashol navreden od mojot podsmeshliv i ironichen komentar - iskreno vi se izvinuvam...
Не не, нема потреба од извинување. Затоа пишав дека не е ништо лично ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Iko
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија 19/3/2012, 18:51 | |
| Me podseti samo celava ovaa situacija na eden star "krvavo dobar" grafit koj svoevremeno go vidov vo Belgrad - a koj do den-denes mi e eden od polucidnite.... " Shvabe....vratite se...sve vam je oproshteno!" Nego, da se navratime na temava...izvinete za off-ov... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Тенкови - дискусија | |
| |
|
| |
| Тенкови - дискусија | |
|