| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 00:09 | |
| - JKD напиша:
- најголемите лопови се и кај синиве и кај црвениве,нема никогаш на НОРМАЛЕН човек да им посака на полицајци да им се деси КУМАНОВО и да им каже дека МАЛКУ ОТИДОА САМО.
Дел од овие што јадат гомна на полицајциве,се платени да го прават тоа и тоа им е целта и 100 луѓе да им објаснат дека грешат тие пак ќе тераат по свое,а дел и е ноставно мислат дека тие луѓе во униформа им се криви за се у државата,и мислат ако ја бутнат оваа власт ќе цвета мед и млеко.А секое бутање на власт насилно,не иде на арно,ете украина видете ја колку им е супер. Да те исправам, сините и портокалавите (или подобро кажано удбашите и рекетарите), инаку и јас не ги милувам премногу ЕБР, ама некој да им посакува тоа да им се деси, како прошлата година, заедно со ЕБР и сите од МВР ќе застанам, и нема да имам милост према таквите како оваа. Инаку еден ме насмеа им вика на специјалциве, "Голи ќе ве соблечеме", хахахахахаха, ја би му препорачал да не го сретнат специјалциве во некоја темница, ќе видиме кој ќе го испратат гол и направен бакалар од тонфа. |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 00:25 | |
| Имаше еден таков случај од летото протестите...истресоа добро еден коа излезе од толпата и тргна накај дома со шипците е полесно,не го разбираш што збори,и вака и така не го тепаш пошто а се стрчаш пукаат шпринт како овци,фрли солзавец и шок бомба и завршил протестот...со свои е многу потешко пошто го разбираш што збори...и намерно им зборат за куманово,еве баш од денеска глеам снимки,им зборат груевски ви ги утепа колегите вие го браните и ред други работи,за да ги удри на емоции и психа...куче да ти е па ќе го фатиш за врат да ти збори така,а не па колега од иста единица,не дај Боже иста чета-вод-тим...ама тоа не дека не го знаат протестантиве,многу добро го знаат и чекаат нивни испад за да сите невладини и други куротресини утре да шират низ светот за бруталност и не знам што. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 02:18 | |
| - JKD напиша:
- Имаше еден таков случај од летото протестите...истресоа добро еден коа излезе од толпата и тргна накај дома...ама тоа не дека не го знаат протестантиве,многу добро го знаат и чекаат нивни испад за да сите невладини и други куротресини утре да шират низ светот за бруталност и не знам што.
Американците имаат добро развиена техника за ваквите. Цивилки со вградена скриена камера ги снимаат таквите цело време, и кога ќе си отидат камерманите кои се за да снимаат бруталност, ќе го начекаат и после ќе дава интервју во модрици дека "натприродни сили од темницата" го нападнале. Израелците и Французите имаат побрутални техники, а со тоа и поефикасни за вакви провокатори и нивни сниматели. Се е тоа техника на овие НВО протестанти, да те снимат во моментот кога ти возвраќа полицаецот, ама не знаат дека има цел прирачник со контра техники за такви нивни протести, дали од полицијата или контрапротестаните. |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 14:04 | |
| Баш ме интересира околу овие техники на „испитување„. Можеби да отвориме нова тема? заинтересирани? повелете | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 14:17 | |
| Слушам омилена им била waterboarding, доста ја фалат, ама не ја бива за тука, не остава физички белези Се надевам нема во брзо време да дознаам нашите што би правеле, има друга тема во МВР за тоа |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 18:25 | |
| - MISFIT напиша:
- Слушам омилена им била waterboarding, доста ја фалат, ама не ја бива за тука, не остава физички белези Се надевам нема во брзо време да дознаам нашите што би правеле, има друга тема во МВР за тоа
ЦИА методи со riot полицијата не мешај ЦИАшите знаеме за waterboarding, овие другиве имаат друга техника, зборам класична полициска техника. Инаку кога спомнавте има уште техники за изнуда на информации, исто се со вода, оваа е техника по која е претпознатлива ЦИА, но има со вода техника која не е толку брутална како оваа, ама е ефикасна, само малку повеќе време се чека од осомничениот за информации |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 15/4/2016, 22:07 | |
| Abe luge vratete se na prethodnata strana samo jas objavuvav za Единица за Специјални Задачи „Тигар„ cela strana za toa e temava vie 2 strani komentirate raboti koi nemaat vrska so TEMAVA neka sredi malce administratorot | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 17/4/2016, 20:47 | |
| Единица за специјални задачи Тигар · пред 7 часа · Кога почна војната 2001 ги оставивме нашите семејства , нашите деца нашите пријатели и отидовме да се бориме за татковината!Подоцна кога ќе нема потреба од нас тогаш народот заборава, кој е заслужен што сите вие сега живеете мирно и слободно... | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| |
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 5/5/2016, 20:11 | |
| | |
|
| |