Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 3/7/2023, 14:19
99 посто е
РИС
Број на мислења : 2556
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 3/7/2023, 14:21
99 посто нештата се од САД .
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 15:13
Eeee i posle ke slusam muabeti, NATO vaka, NATO taka...
Dajte HINT nekakov... leta, plovi, vozi... ?
t34t55
Број на мислења : 35
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 15:50
Сигурно е Бајрактар
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 15:57
Не е БАЈРАКТАР , за него уште размислуваат , поверојатно е она што го напиша Д21г , СРЕДСТВА ЗА ОДБРАНА ОД БЕСПИЛОТНИ ЛЕТАЛА .
t34t55
Број на мислења : 35
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 20:53
gol_den_phantom69 напиша:
Da ve izraduvam ima nekolku novi raboti od skoro stignati vo arm so do sega sme gi nemale a se najpotrebni sega vo ova moderno vreme ne mozam da kazam sto e ne veruvam deka javno ke objavat javno za toa ali milo mi e so gi sega imame
,,што досега сме ги немале а се најпотребни во ова модерно време"- шо е то, шо е то? Ова друже е многу тешко за погодување пошо ние многу работи немаме, широк дијапазон, дај стесни го изборот малку од малку.
gol_den_phantom69 likes this post
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 20:59
Ха , ха , ха , пуста радозналос .
gol_den_phantom69 likes this post
gol_den_phantom69
Број на мислења : 635
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 21:04
t34t55 напиша:
gol_den_phantom69 напиша:
Da ve izraduvam ima nekolku novi raboti od skoro stignati vo arm so do sega sme gi nemale a se najpotrebni sega vo ova moderno vreme ne mozam da kazam sto e ne veruvam deka javno ke objavat javno za toa ali milo mi e so gi sega imame
,,што досега сме ги немале а се најпотребни во ова модерно време"- шо е то, шо е то? Ова друже е многу тешко за погодување пошо ние многу работи немаме, широк дијапазон, дај стесни го изборот малку од малку.
Abe i ja sym radoznal za nogu raboti ama kaj nas takov r sistemot so i za ova so go pisuvam tuka ako me doznaat da go jadam debelo .. ne smejam da kazam
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 21:12
Нема замерка другар , а и не треба се да се дознае , напишав јас , доаѓа 18 август , па може отворен ден за народ , па може ќе покажат , или ако имаат вежба со тие средстства , затоа ТРПЕНИЕ .
gol_den_phantom69
Број на мислења : 635
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 4/7/2023, 21:25
РИС напиша:
Нема замерка другар , а и не треба се да се дознае , напишав јас , доаѓа 18 август , па може отворен ден за народ , па може ќе покажат , или ако имаат вежба со тие средстства , затоа ТРПЕНИЕ .
Pa toa bas go imase vo kasarnata koga gi promoviraa tie 26 jltv ali site bea kaj jltv a toa nikoj ne go zabeleza
Sponsored content
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)