Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 14/12/2023, 11:49
Е , па вие , веднаш негативно мислење , како да ви е страв дека можеби е вистина , ете вчера министерката имаше состанок со Финскиот амбасадор , и рекоа дека соработката ќе се ИНТЕРВИЗИРА , , па ќе видиме наскоро ако има посета на Финска , значи нешто се крои .
BoyfromKavadarci
Број на мислења : 624
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 14/12/2023, 12:16
t34t55 напиша:
BoyfromKavadarci напиша:
Nemaat vrska ovie raboti , fake news se ova batka .... Naslovi so nepostoecki tekst .
Овие работи ги наоѓам по интернетов, не ги измислувам јас.Е сега ако ме лажат мене, јас ве лажам вас.Инаку немам никаква намера да ширам лажни вести,ова е форум и тоа што ќе најдам постирам, времето ќе покаже Можеби си во право ама се си мислам интернетов е тука така со информации, до сега све погодил .
Поздрав и убав ден другари форумаши.
Vo red e jas ne rekov deka ti lazis i ne te obviniv za nisto , zborot mi e deka ova se lazni vesti i nemaat vrska so realnosta , i ne treba samiot ti da veruvas vo vakvo nesto toa sakam da ti kazam. A inace vo red e da naogjas vesti i da gi postiras na forumot no gledaj da bidat verodostojni , ali ti do sega site tie sto gi postira tuka za svedska za germanija nemaat nikakva dopirna tocka so realnosta. Pozdrav i sekoe dobro
gol_den_phantom69 likes this post
РИС
Број на мислења : 2555
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 20/12/2023, 22:26
Нема ли нешто ново , да не ги префарбуваат овие CV90 , и камионите ?
Alvar
Број на мислења : 11101
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 21/12/2023, 14:11