| САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ | |
|
+13Macedonian Knight РИС Braveheart993 momo Официрче viko55 Motorola leopard Macedonian09 Зоран MISFIT ESN Alvar 17 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 13/3/2021, 14:53 | |
| Памтам дека дискутиравме за Scorpion-от, за Bren-ов не ми текнува. Тоа ти е, годинките навјасаа. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 13/3/2021, 15:47 | |
| Да бе да баш како видеото на волците. Ете во очи паѓа на оваа сцена од видеото,малото ранче од модуларниот ранец Миле Драгич,кои ги добивме 2002 година. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
tinski
Број на мислења : 20
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 13/3/2021, 18:09 | |
| Дали некој го има новото лого на САЕ Тигар во висока резолуција? | |
|
| |
tinski
| |
| |
tinski
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 13/3/2021, 20:18 | |
| - tinski напиша:
- tinski напиша:
- Дали некој го има новото лого на САЕ Тигар во висока резолуција?
Го најдов!
Што мислите за новиот амблем на тигрите? Тргнато е „Македонија“ од амблемот. На претходниот пишуваше „Република Македонија“. Мене ми изгледа дека подобро да е тргнато, него да треба да го менуваат и да пишува „Северна Македонија“. А познавајќи колку е вжарен патриотизмот во тигрите, тоа тешко дека ќе се деси. Исто така на Интернет искочи и неофицијално писмо (https://kurir [ЗАМЕНИ СО ТОЧКА]mk/makedonija/vesti/pismo-od-tigrite/) кое најверојатно е испратено од припадници на тигрите каде што, меѓудругото, изразуваат незадоволство поради тргање на името од амблемот. | |
|
| |
Macedonian Knight
Број на мислења : 325
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 13/3/2021, 20:57 | |
| Да тргаш име на држава од единици и не е паметна работа, тоа што Северна не ја ставаат е дека има револт општ, ама затоа се што има Македонија тргаат, во секој случај не знам зашто воопшто им стојат мирно на сите што беа денес, откако пред нив не се поклонија на жртвите, од тоа поголемо понижување не знам. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 13/3/2021, 21:51 | |
| Meне не ми се допаѓа ни новата кратенка САЕ,испаѓа како да ги копираме Србите и нивниот САЈ,ЕСЗ си беше онака посебно и претпознатливо за нив
Останатото е политика која ги создава сите проблеми во државава | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 18/3/2021, 21:58 | |
| Top promo video. Mnogu profi. Ni neme ne mi e po kef novoto ime, ESZ zvuči poavtentično i bad ass, ali, kako što ni toa ne beše večno, verojatno nema da e i ova. Čestit jubilej, svetla točka na MVR. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 20/8/2021, 17:51 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ 20/8/2021, 18:24 | |
| На твитер искочи вест дека жената е "Тигрица",и дека наводно му го чистела пиштолот на командантот на Тефериќ | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ | |
| |
|
| |
| САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„ | |
|