| МВР - новости | |
|
+36IgorM ace89 gunner tose ESN assasian Dejan N Iko Panter JKD РИС alexmkd dt71 marinium Smrtnikot Legija91 momo shady3 macko23 Zajcef dejand Makedon Gero beowulf Mrshajnoski Subzero Goust Alvar Wolf filip555 Генерал Зоран meth AlexGreat Momak od Gjorce SIG 40 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 17:31 | |
| - JKD напиша:
- Да,да.Добро опремени,боље неголи ПЕП,со штитници,само лоши штитови мислам дека,подобро да имаат од оние како на ебр и пеп,повеќе заштита ?
По што заклучи дека штитот е лош???? ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 17:34 | |
| По тоа што ако е добар ќе имаат таков ЕБР кој се главната тупаница за нарушен ЈРМ.
+ не треба да си експерт,што е подолг штитот,поголема заштита имаш автоматски. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 17:45 | |
| - JKD напиша:
- По тоа што ако е добар ќе имаат таков ЕБР кој се главната тупаница за нарушен ЈРМ.
+ не треба да си експерт,што е подолг штитот,поголема заштита имаш автоматски. На колку метри се сликано од кордонот 30 или 40 или 50 можеш да процениш , тешко у живо на слика подвиг: Такада ако е сликан од 3 метра штитот е подолг ако е од 30 метра далеку изгледа помал а миаслам дека големината е стандардна, ај да не се мачиш да бараш еве чиче зоки што најде да погледнеш за штитовите http://www.eurokompozit.mk/product/mk/transparentni-shtitovi-protiv-nemiri/ ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 17:59 | |
| чиче сум ги видел у зиво,не се овие штитови,помали се. е вакви се. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 18:02 | |
| - JKD напиша:
- чиче сум ги видел у зиво,не се овие штитови,помали се. е вакви се.
Колку и да сака чичо да те научи ти си ми млад и упорен да не речам инаетлив ај види правоаглник или запблен правоаголник ( Како доле) ако не ми веруваш прашај го Батко АЛВАР оне графичар и има око и у слободно време хакер. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11099
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 18:11 | |
| - Зоран напиша:
- АЛВАР он е графичар и има око и у слободно време хакер.
Није тачно (за второто), од каде сега ова? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 18:16 | |
| јас ти трвдам дека НЕ Е штитот како тој на ебр/пеп мозеби не е ни овој на сликава што го ставив,ама не е ни тој што ти викаш дека е. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 18:20 | |
| - Alvar напиша:
- Зоран напиша:
- АЛВАР он е графичар и има око и у слободно време хакер.
Није тачно (за второто), од каде сега ова? Те знам ја тебе.А кога ми го ресетира компјутерт преку даљински то само Хакери го можат!!! ( Лажам за ова Второто) ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11099
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 18:42 | |
| И мене не ми изгледа дека е истиот кој го произведува Еврокомпозит, може да е од Миле Драгич. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: МВР - новости 20/2/2015, 18:52 | |
| - Alvar напиша:
- И мене не ми изгледа дека е истиот кој го произведува Еврокомпозит, може да е од Миле Драгич.
Класика штит си е штит ( Поликарбонат ) истото појачување од ветробранско стакло на кола не ма филозофија... и големината е стандардна. Во зависност од потреба , мал штит али брза рекциај среден по голема заштита ама се уште си мобилен и најголемит максимум заштита али мала мобилност. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: МВР - новости | |
| |
|
| |
| МВР - новости | |
|