| МВР - новости | |
|
+36IgorM ace89 gunner tose ESN assasian Dejan N Iko Panter JKD РИС alexmkd dt71 marinium Smrtnikot Legija91 momo shady3 macko23 Zajcef dejand Makedon Gero beowulf Mrshajnoski Subzero Goust Alvar Wolf filip555 Генерал Зоран meth AlexGreat Momak od Gjorce SIG 40 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: МВР - новости Пон 22 Сеп 2014, 13:39 | |
| Стомачните знам дека се ограничени за 2 минути а склековите мислам дека не се, барем според кажувањето на некои кои ги познавам а ги поминаа физичките и психичките тестови и сега се на обуката. Што се однесува за конкурсот, најверојатно ќе биде распишан во Јануари или Февруари по завршувањето на сегашната група, поради проста причина од тоа што центарот за обука во Идризово нема капацитет за толку голем број на лица бидејќи моментално таму се сместени околу 440 луѓе. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: МВР - новости Пон 22 Сеп 2014, 18:14 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Стомачните знам дека се ограничени за 2 минути а склековите мислам дека не се, барем според кажувањето на некои кои ги познавам а ги поминаа физичките и психичките тестови и сега се на обуката. Што се однесува за конкурсот, најверојатно ќе биде распишан во Јануари или Февруари по завршувањето на сегашната група, поради проста причина од тоа што центарот за обука во Идризово нема капацитет за толку голем број на лица бидејќи моментално таму се сместени околу 440 луѓе.
Не знам јас така прочитав,али кога гледав на клиповите не брзаа баш дечките,некои и се одмараа некои и лежеа доле,така да можеби не се на време. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: МВР - новости Пон 22 Сеп 2014, 21:04 | |
| И склековите се на време од 2 минути. Само згибовите немаат време. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
IgorM
Број на мислења : 60
| Предмет: Re: МВР - новости Пон 22 Сеп 2014, 23:58 | |
| Кога бев јас беа доста толерантни,ни рекоја на пример ако имате направено 45 склека а времето ви е изминато,ке ви биде дозволено да стигнете до 55 за да ја исполните нормата.Истото важеше и за стомачните,а за вратилото тој што ке направеше 8 9 последните едно или две повторувања беа со нивна помош. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости Вто 23 Сеп 2014, 09:50 | |
| | |
|
| |
IgorM
| Предмет: Re: МВР - новости Вто 23 Сеп 2014, 15:22 | |
| Да бев на последниов конкурс,стигнав до интервјуто но не ме повикаја на здравствен преглед. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости Вто 23 Сеп 2014, 20:06 | |
| - IgorM напиша:
- Да бев на последниов конкурс,стигнав до интервјуто но не ме повикаја на здравствен преглед.
Како беше со нормите,по колку направи за колку време ? и зошто не те повикале ? што те прашуваа на интервјуто ? прво е физички па интервјуто или има измеѓу уште нешто ? | |
|
| |
IgorM
| |
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости Сре 24 Сеп 2014, 12:26 | |
| - IgorM напиша:
- Физичките проверки ти се најмалце битни и ич да не се замараш со нив.Тоа ти е една формалност која треба да ја поминеш па макар и со најслаб скор.Истото важи и за психичките проверки и ннтервјуто.Имаш побитни работи таму на кој што треба да обрнеш внимание а се јавна тајна.
Ако се јавна тајна тогаш кажи што се тие ?врски ? и не ми одговори што ти прават/што правиш на тие психички проверки и интервјуто ? | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: МВР - новости Сре 24 Сеп 2014, 13:07 | |
| ЏКД како зачин си друже.
Ама не иде у секој чорба.
Поз чичко Зоки. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Sponsored content