Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

МВР - новости

Go down 
+36
IgorM
ace89
gunner
tose
ESN
assasian
Dejan N
Iko
Panter
JKD
РИС
alexmkd
dt71
marinium
Smrtnikot
Legija91
momo
shady3
macko23
Zajcef
dejand
Makedon
Gero
beowulf
Mrshajnoski
Subzero
Goust
Alvar
Wolf
filip555
Генерал
Зоран
meth
AlexGreat
Momak od Gjorce
SIG
40 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100  Next
АвторПорака
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

МВР - новости - Page 72 Empty
ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyПон 22 Сеп 2014, 13:39

Стомачните знам дека се ограничени за 2 минути а склековите мислам дека не се, барем според кажувањето на некои кои ги познавам а ги поминаа физичките и психичките тестови и сега се на обуката. Што се однесува за конкурсот, најверојатно ќе биде распишан во Јануари или Февруари по завршувањето на сегашната група, поради проста причина од тоа што центарот за обука во Идризово нема капацитет за толку голем број на лица бидејќи моментално таму се сместени околу 440 луѓе.

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyПон 22 Сеп 2014, 18:14

Smrtnikot напиша:
Стомачните знам дека се ограничени за 2 минути а склековите мислам дека не се, барем според кажувањето на некои кои ги познавам а ги поминаа физичките и психичките тестови и сега се на обуката. Што се однесува за конкурсот, најверојатно ќе биде распишан во Јануари или Февруари по завршувањето на сегашната група, поради проста причина од тоа што центарот за обука во Идризово нема капацитет за толку голем број на лица бидејќи моментално таму се сместени околу 440 луѓе.

Не знам јас така прочитав,али кога гледав на клиповите не брзаа баш дечките,некои и се одмараа некои и лежеа доле,така да можеби не се на време.
Вратете се на почетокот Go down
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyПон 22 Сеп 2014, 21:04

И склековите се на време од 2 минути. Само згибовите немаат време.

Број на мислења : 60

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyПон 22 Сеп 2014, 23:58

Кога бев јас беа доста толерантни,ни рекоја на пример ако имате направено 45 склека а времето ви е изминато,ке ви биде дозволено да стигнете до 55 за да ја исполните нормата.Истото важеше и за стомачните,а за вратилото тој што ке направеше 8 9 последните едно или две повторувања беа со нивна помош.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyВто 23 Сеп 2014, 09:50

Пројде ти ?
IgorM

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyВто 23 Сеп 2014, 15:22

Да бев на последниов конкурс,стигнав до интервјуто но не ме повикаја на здравствен преглед.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyВто 23 Сеп 2014, 20:06

IgorM напиша:
Да бев на последниов конкурс,стигнав до интервјуто но не ме повикаја на здравствен преглед.

Како беше со нормите,по колку направи за колку време ? и зошто не те повикале ? што те прашуваа на интервјуто ? прво е физички па интервјуто или има измеѓу уште нешто ?
IgorM

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyВто 23 Сеп 2014, 23:30

Физичките проверки ти се најмалце битни и ич да не се замараш со нив.Тоа ти е една формалност која треба да ја поминеш па макар и со најслаб скор.Истото важи и за психичките проверки и ннтервјуто.Имаш побитни работи таму на кој што треба да обрнеш внимание а се јавна тајна. Laughing  ziveli
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyСре 24 Сеп 2014, 12:26

IgorM напиша:
Физичките проверки ти се најмалце битни и ич да не се замараш со нив.Тоа ти е една формалност која треба да ја поминеш па макар и со најслаб скор.Истото важи и за психичките проверки и ннтервјуто.Имаш побитни работи таму на кој што треба да обрнеш внимание а се јавна тајна. Laughing  ziveli

Ако се јавна тајна тогаш кажи што се тие ?врски ?

и не ми одговори што ти прават/што правиш на тие психички проверки и интервјуто ?
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 EmptyСре 24 Сеп 2014, 13:07

ЏКД
како зачин си друже.

Ама не иде у секој чорба.

Поз чичко Зоки.

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 72 Empty

МВР - новости
Вратете се на почетокот 
Страна 72 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100  Next
 Similar topics
-
» АРМ - новости
» АРМ - новости
» МВР - новости
» АРМ - новости
» Воени новости