| МВР - новости | |
|
+36IgorM ace89 gunner tose ESN assasian Dejan N Iko Panter JKD РИС alexmkd dt71 marinium Smrtnikot Legija91 momo shady3 macko23 Zajcef dejand Makedon Gero beowulf Mrshajnoski Subzero Goust Alvar Wolf filip555 Генерал Зоран meth AlexGreat Momak od Gjorce SIG 40 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: МВР - новости 27/6/2012, 22:27 | |
| - dejand напиша:
- drustvo, sakam da prasam dali nekoj znae barem od prilika za kolku vreme ke viknat za proveruvanje testovi fizicka podgotvenost li sto ke bide dali se znae od koga zavrsi konkursot za kolku vreme ke viknat, fala odnapred mesec 2 nedeli 3 nedeli
Neznam nisto za toa,samo znam deka konkusot bese zatvoren pred nedela dve i na istiot ima prijaveno poveke od 7600 kandidati,a samo 300 ke primat...sto znacike bide gusto... | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: МВР - новости 27/6/2012, 22:41 | |
| Пет полициски специјалци повредени во сообраќајка кај РадишаниПетмина полицајци се повредени во сообраќајната несреќа која се случила денеска на скопската заобиколница околу 14 часот. МВР ја потврдило информацијата дека нивно возило се превртило и излетало во непосредна близина на клучката кај Радишани. 5 полицајци кои биле внатре биле повредени и се префрлени во скопската градска болница „8-ми септември“ за да им биде укажана лекарска помош. Од МВР велат дека полицајците немаат потешки повреди, но дека тежината на повредите ќе се знае по завршување на лекарските прегледи. http://sky.mk/makedonija/25312.html?task=viewПожури полако! | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: МВР - новости 27/6/2012, 23:11 | |
| | |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: МВР - новости 28/6/2012, 00:53 | |
| - Makedon напиша:
- beowulf напиша:
- Frogfoot напиша:
- Слабо сме се покажале..
Снајперисти трети во светот, а сега 10ти на балканот. За дисциплина пиштол да не прајме муабет. Не те разбрав другар, сме опаднале на форма или лош муабет со оценување? Муабетот ми беше, кога ќе ги видиме резултатите од натпреварувањето, колку смешно звучи она клипчето од А1 дека сме биле трети во светот.Но да се надеваме дека следниот пат кога од МВР ќе испраќаат специјалци на вакви специјалистички семинари, ќе испраќаат проверени, квалитетни и докажани личности, како што всушност тоа го прават соседите.За имиџ се работи, не дека тие гуштерите што ги испратиле за еден ден ќе научат нешто, туку битно е во неформалното пријателско натпреварување да се види на кој им е најгоиолем.Читајќи ги имињата на српските специјалци, тоа се тие истите за кои во списанието калибар пишуваат во секој број.Ем што се специјалци, се и активни спортисти во разни стрелачки дисциплини.Од друга страна ако ги гледаме резултатите од минатогодишниот гран при турнир во скопје ќе видиме дека тигрите убедливо беа први дури и пред многу снајперисти авторитети на балканот, така да ако испратефме саглам луѓе немаше да се усрамиме со последното 10то место. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: МВР - новости 28/6/2012, 17:15 | |
| имало и повеке екипи. Така пишуваше на МЦМ.форумот. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: МВР - новости 2/7/2012, 20:51 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: МВР - новости 3/7/2012, 00:11 | |
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: МВР - новости 3/7/2012, 14:22 | |
| Огласот беше за обични полицајци, е сеа може ке земат нешто во ЕБР или ЕСЗ, али обуката ми е нелогично да ја спроведуваат обични полицајци, подобро вака | |
|
| |
Зоран
| |
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: МВР - новости 3/7/2012, 18:27 | |
| |
|
| |
Sponsored content