Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 19/5/2022, 21:01
Никогаш не е касно за ребаланс
BoyfromKavadarci likes this post
РИС
Број на мислења : 2555
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 19/5/2022, 21:20
Што , ги откажале минофрлачите на СТРАЈКЕР , па можеби е подобро минофрлачи на ЈЛТВ , мислам дека сум видел и таква варијанта , ЈЛТВ со минофрлач од 120 мм , 6 комада , колку што кошта 1 СТРАЈКЕР .
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 26/5/2022, 14:42
Балканска безбедносна мрежа од лани пишуваше дека 8 ЈЛТВ ќе бидат опремени сп ПО систем , е сега дали ќе има плус други рачно преносливи ќе видиме . Инаку Албанија пазарила ЏЕВЛИН .
gol_den_phantom69 likes this post
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 28/5/2022, 20:42
РИС напиша:
Што , ги откажале минофрлачите на СТРАЈКЕР , па можеби е подобро минофрлачи на ЈЛТВ , мислам дека сум видел и таква варијанта , ЈЛТВ со минофрлач од 120 мм , 6 комада , колку што кошта 1 СТРАЈКЕР .
Otkažani se minofrlači na Strajkerite? I mene podobro mi zvuči minofrlač na JLTV...
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 28/5/2022, 20:53
Имаат Израелците поставено минофрлач баш на ЈЛТВ , неможам да постирам од телефон , пиши ЈЛТВ 120мм и ќе го најдеш , и мене повеќе ми се допаѓа него поставен на СТРАЈКЕР .
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 31/5/2022, 17:31
Се шушка ли нешто , ќе потпише ли некој договор за некоја набавка или донација , Славјанка при посртава на САД ?
gol_den_phantom69
Број на мислења : 635
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 31/5/2022, 17:57
РИС напиша:
Се шушка ли нешто , ќе потпише ли некој договор за некоја набавка или донација , Славјанка при посртава на САД ?
Ako ima neso siguren sum deka ke objavat
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 31/5/2022, 18:39
РИС напиша:
Tolku sme zagreota, što ko prosjaci čekame da ni frlat nekoe parče oprema
РИС
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 31/5/2022, 18:59
Немаше саглам луѓе во одбраната да се заложат за опремување иначе по магацините на европските држави имаше техника на старо , топ да се опремиме .
gol_den_phantom69
Број на мислења : 635
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) 31/5/2022, 19:04
РИС напиша:
Немаше саглам луѓе во одбраната да се заложат за опремување иначе по магацините на европските држави имаше техника на старо , топ да се опремиме .
Spored zakon samo nova oprema moze da se donira ne polovna
Sponsored content
Предмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)