Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

АРМ - новости

Go down 
+23
икс
leopard
MISFIT
Macedonian09
1
momo
ESN
Momak od Gjorce
Mrshajnoski
kocov
Macedonian Knight
BoyfromKavadarci
Legija91
darkness
m-r.niceguy
JKD
Panter
РИС
debarska
dzole
Alvar
Зоран
SIG
27 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 40 ... 73  Next
АвторПорака
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

АРМ - новости - Page 7 Empty
ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty9/2/2016, 15:23

Приватно
Вратете се на почетокот Go down
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty9/2/2016, 17:36

Тогаш претпоставувам Централен е позади Врховниот суд кај што се дешаваше свашта денеска(BTW месец дена ќе било вака) ок фала ziveli
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty9/2/2016, 19:57

Централен ти е карши џабмо веро,компекс банки.Основен суд 1 ти е кај што се дешаваше судењето денес и во иднина,значи пред врховен
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty9/2/2016, 20:44

Momak od Gjorce напиша:
Централен ти е карши џабмо веро,компекс банки.Основен суд 1 ти е кај што се дешаваше судењето денес и во иднина,значи пред врховен

Аха, јасно. Дека и други ваделе документи од Основен 1 што е позади Врховен. А целото обезбедување беше околу Врховен како што видов кога поминував, мислев дека таму ги судат. Тогаш испаѓа дека бр.2 е во парк. Нема проблем. Инаку прашував за другите документи, ама тие ги давале во Општина кадешто се поднесува. Се разбрав со други што се пријавиле веќе. Сепак фала
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty11/2/2016, 01:31

Momak od Gjorce напиша:
Приватно

darkness

darkness

Број на мислења : 80

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty18/2/2016, 10:55

До каде е конкурсот голем ли одзив има или како предходниот слабо

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty18/2/2016, 15:56

Допрва ќе видиме. Јас вчера се пријавив за селективен и ми дадоа бројче, ама се две двоцифрени бројчиња така да незнам да ти кажам колку луѓе се пријавиле пред мене...
darkness

darkness

Број на мислења : 80

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty18/2/2016, 23:04

MISFIT напиша:
Допрва ќе видиме. Јас вчера се пријавив за селективен и ми дадоа бројче, ама се две двоцифрени бројчиња така да незнам да ти кажам колку луѓе се пријавиле пред мене...

Исто и јас поднесов ама не ми дадоа никакво бројче. Само ги однесов документите и ништо повеќе ниту пак за селективен не ме прашаа

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty19/2/2016, 00:20

Кога се пријавуваш пишуваш во кој род сакаш. Јас пишав специјална единица-пешадија(второво во случај да не влезам). Чим пишеш специјална се подразбира дека ќе те викнат на селективен. Инаку сигурно ти дале ливче со нешто како реден број на него, кај се пријавуваше?
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty21/2/2016, 16:10

Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 7 Empty

АРМ - новости
Вратете се на почетокот 
Страна 7 of 73Отиди на страна : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 40 ... 73  Next
 Similar topics
-
» АРМ - новости
» МВР - новости