Тогаш претпоставувам Централен е позади Врховниот суд кај што се дешаваше свашта денеска(BTW месец дена ќе било вака) ок фала
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
Предмет: Re: АРМ - новости 9/2/2016, 19:57
Централен ти е карши џабмо веро,компекс банки.Основен суд 1 ти е кај што се дешаваше судењето денес и во иднина,значи пред врховен
Гостин Гостин
Предмет: Re: АРМ - новости 9/2/2016, 20:44
Momak od Gjorce напиша:
Централен ти е карши џабмо веро,компекс банки.Основен суд 1 ти е кај што се дешаваше судењето денес и во иднина,значи пред врховен
Аха, јасно. Дека и други ваделе документи од Основен 1 што е позади Врховен. А целото обезбедување беше околу Врховен како што видов кога поминував, мислев дека таму ги судат. Тогаш испаѓа дека бр.2 е во парк. Нема проблем. Инаку прашував за другите документи, ама тие ги давале во Општина кадешто се поднесува. Се разбрав со други што се пријавиле веќе. Сепак фала
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: АРМ - новости 11/2/2016, 01:31
Momak od Gjorce напиша:
Приватно
darkness
Број на мислења : 80
Предмет: Re: АРМ - новости 18/2/2016, 10:55
До каде е конкурсот голем ли одзив има или како предходниот слабо
______________________ невозможното е достижно
Гостин Гостин
Предмет: Re: АРМ - новости 18/2/2016, 15:56
Допрва ќе видиме. Јас вчера се пријавив за селективен и ми дадоа бројче, ама се две двоцифрени бројчиња така да незнам да ти кажам колку луѓе се пријавиле пред мене...
darkness
Број на мислења : 80
Предмет: Re: АРМ - новости 18/2/2016, 23:04
MISFIT напиша:
Допрва ќе видиме. Јас вчера се пријавив за селективен и ми дадоа бројче, ама се две двоцифрени бројчиња така да незнам да ти кажам колку луѓе се пријавиле пред мене...
Исто и јас поднесов ама не ми дадоа никакво бројче. Само ги однесов документите и ништо повеќе ниту пак за селективен не ме прашаа
______________________ невозможното е достижно
Гостин Гостин
Предмет: Re: АРМ - новости 19/2/2016, 00:20
Кога се пријавуваш пишуваш во кој род сакаш. Јас пишав специјална единица-пешадија(второво во случај да не влезам). Чим пишеш специјална се подразбира дека ќе те викнат на селективен. Инаку сигурно ти дале ливче со нешто како реден број на него, кај се пријавуваше?