Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

МВР - новости

Go down 
+32
Goust
Birac
1
viko55
Predator1990
Macedonian09
BoyfromKavadarci
РИС
leopard
Braveheart993
darkness
totomkd
Цане
ace89
Mrshajnoski
debarska
Legija91
Rashid
Генерал
икс
assasian
SIG
Smrtnikot
Зоран
Alvar
dzole
Спенсер
Momak od Gjorce
ESN
JKD
Panter
mstislav
36 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Next
АвторПорака
Panter

Број на мислења : 452

МВР - новости - Page 16 Empty
ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 00:55

site pisma se od pripadnici koi ucestvuvale a prvoto e oboeno spored mene,i JKD tocno e imase mladi i na koi im bese prva akcija no postarite ne dozvolija tie da bidat prvi zatoa i zaginaa Iskusnite specijalci nekoi i braniteli od 2001. ne e samo eden so 10+ godini poveke koi zaginaja bea imaa nad 10 godini iskustvo akcii borbi obuki vo specijalna edinica...
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 01:01

И добро,дали специјалец ќе се чуди како влегле,ако имаме грранична полиција ? Божем он/они,кои пишуваат писма,се припадници на Бразил,а не на Македонија ? Они не знаат каква е состојбата во таквите единици,а уште помалку,не знаат каква е ситуацијата на границата со Косово ? Дали стварно мислиш дека специјалец ќе каже "за што загинаа" ? Ако тргнеме од таа логика,не треба ни една специјална единица да постои во светов,ни војска,ни полиција.Не верувам дека постои специјалец во светов кој си го поставува тоа прашање.Бидејќи тоа прашање едноставно нема одговор,ако почнат така сите да се прашуваат,никој нема да ја работи таа работа.За што гинат маринците во Ирак,Авганистан ? за што гинат специјалците во Бразил ? за што гинеле во ВВ1 и ВВ2 ?

На кого му била прва акција ? јас колку што можев да видам,сите беа средновековни мажи...пишав еден,пошто за еден знам со сигурност,дека бил еден од најискусните во ЕСЗ...Бог да ги прости и нека им е лесна душата,а каде ќе им иде душата на новинариве,не знам.Веројатно за нив и политичарите има посебен круг во пеколот.
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 01:59

Автентичноста на текстот од Буревесник не може да се потврди, исто како што не може да се потврди и на оној погоре од Пресс24. Знаејќи каков портал е Пресс24 и со оглед на содржината на текстот ми изгледа ептен соомнителен, а лично не верувам дека е напишан од припадник на МВР.

ЈКД, за акцијата Куманово... имаш погрешни инфромации. На некои таа акција им била прво огнено крштевање, и после неа имаат посетувано психолози и психијатри за да се смират.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 02:03

зборував за загинатите,не за учесниците.Знам дека им било прва акција на многумина од ЕБР и ЕСЗ,но во текстот се збореше за загинатите...
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 17:23

Тоа што се специјалци не значи дека се без мозок па не поставуваат прашања. Прашањето зошто загинаа е разбирливо кога нешто е труло во целата ситуација. Ама како и секогаш еден два спина од дежурните спинери + две три етикети и се одвлекува вниманието од суштината.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 17:57

Генерал напиша:
Тоа што се специјалци не значи дека се без мозок па не поставуваат прашања. Прашањето зошто загинаа е разбирливо кога нешто е труло во целата ситуација. Ама како и секогаш еден два спина од дежурните спинери + две три етикети и се одвлекува вниманието од суштината.

Ајде кажи ми ти Генерале,дали веруваш во тие писма ? дали тебе ти звучат како да се пишани од специјалец,и дали сметаш дека се вистинити ?
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 19:04

Кога збориме за партиски боења на писма, првото до Јанева, второто до Спасовски, значи испадна дека и едните и другите треба да се обесат на плоштад.

На овие на власт поради грешката која ја направија, така да што командниот врв ги испратил без знаење каде одат и со кого треба да се соочат, а сомневање буди што не им биле дадени долги цевки (автоматски пушки), иако знаеме дека секаде кога прават упади или вршат проверки секогаш со нив има долги цевки. А за акцијата нахнадно треба да се испитува, дали била местена и од кого. Овие вториве поради поддршката на тие кои ги одаваа позициите на полицијата и кои после кога беа терористиве елиминирани се залагаа за соживот и глумеа братство и единство со Македонците, убаво рекле старите "на бесно куче и на ш***ар, не му верувај". Потоа "идниот" министер на "федерализирана" Македонија, одеше да се слика со истите, со изговор дека бил да ја ублажи ситуацијата. Да не ги заборавиме и изметот,чирот и гнасотијата од новинари и тн аналитичари кои се подбиваа со полицијата и им посакуваа смрт. Гости на 17ти мај покрај Пленумите, малцинствата, ЛГБТ и разни невладини им беа и 114 бригада на УЧК. Прошлата недела на 40дневниот помен на Спасовски му беа помили дуќанџиите во Тетово.

Така да чекам ако се почне истрага за Диво Насеље едвај чекам да се дознае кој е нарачателот.
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 19:42

JKD напиша:
Генерал напиша:

Ајде кажи ми ти Генерале,дали веруваш во тие писма ? дали тебе ти звучат како да се пишани од специјалец,и дали сметаш дека се вистинити ?

Мене писма не ми требаат за да верувам или не во нешто.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty26/11/2015, 21:24

Генерал напиша:
JKD напиша:
Генерал напиша:

Мене писма не ми требаат за да верувам или не во нешто.

Пак избегнуваш од темата.Дали веруваш во писмото или не ? настрана тоа што можеби е точно нешто во "писмото" за кое јас верувам дека е напишано во редакција на некој медиум,а не добиено од припадник на безбедносните сили.Тие информации ни се достапни на сите што се пишани во писмото,дел се неточни дел точни,но се ОПШТИ информации,нема ништо екслузивно,и тогаш тој муабет и тие заклучоци базирани без никакви факти,ги носеше обичната раја,па тоа е уште еден доказ(за мене) дека не е пишано од раце на специјалец,туку на некој заќоравен новинар кој билда гледаност на порталот.
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty27/11/2015, 14:50

Падна инспектор во МВР: Го фатиле како прима поткуп од 36.000 денари
http://press24.mk/padna-inspektor-vo-mvr-go-fatile-kako-prima-potkup-od-36000-denari
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 16 Empty

МВР - новости
Вратете се на почетокот 
Страна 16 of 43Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Next
 Similar topics
-
» АРМ - новости
» МВР - новости
» АРМ - новости
» АРМ - новости
» Воени новости