Одличен избор, но со оглед дека кај нас нема IPSC лига... нема некоја логика за набавка на вакви формули.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 1/6/2015, 23:08
Сексој
SIG
Број на мислења : 6118
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 1/6/2015, 23:59
Каков квалитет се Тангфолиото Алвар? Најблиску со кој се по перформанси, квалитет, цена? Се исплаќа да се земе, конкретно оваа верзија? Некако накитена ми гледа многу...
Alvar
Број на мислења : 11128
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/6/2015, 12:17
Frogfoot напиша:
Каков квалитет се Тангфолиото Алвар? Најблиску со кој се по перформанси, квалитет, цена? Се исплаќа да се земе, конкретно оваа верзија? Некако накитена ми гледа многу...
Не би знаел, едно време ги биеше лош глас овие натпреварувачки машини, рамот им пукаше... барем од она што пишуваа по српскиве новини. Рака на срце, веројатно треба да испукаш прилично голема количина на муниција за да се случи тоа. Лично, не сум фан на вакви новогодишни елки од оружје.
Alvar
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/6/2015, 12:17
Alvar
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/6/2015, 12:19
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/6/2015, 16:30
Alvar напиша:
Frogfoot напиша:
Не би знаел, едно време ги биеше лош глас овие натпреварувачки машини, рамот им пукаше... барем од она што пишуваа по српскиве новини. Рака на срце, веројатно треба да испукаш прилично голема количина на муниција за да се случи тоа. Лично, не сум фан на вакви новогодишни елки од оружје.
Итаљанецот го има мој приајтел и вели дека е исклучително прецизен.
______________________ Мијак 100 %
Гостин Гостин
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/6/2015, 16:39
Од спортските пиштоли, луѓе кажуваат дека најдобар е SIG 210
ESN
Број на мислења : 1595
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 9/6/2015, 15:18
Дечки ме интересира што мислите и што знаете за америчките пиштоли од брендот Кимбер.Уште од мал сонувам за кимбер моделот еклипс во калибар 45,цената му е солена 1400 долари ама дали вреди ?