Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+24
debarska
РИС
Gjole^Stolarot
Drettica
Zajcef
assasian
leopard
Smrtnikot
Panter
BABUN
Iko
Генерал
Macedonian Knight
Mrshajnoski
JKD
IgorM
Legija91
SIG
Спенсер
Momak od Gjorce
ESN
Alvar
kocov
Зоран
28 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100  Next
АвторПорака
Гостин
Гостин

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty15/4/2016, 18:43

JKD напиша:

Леле не можам да го слушам бугарскиов јазик, многу ми е одбивен.
Вратете се на почетокот Go down
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty15/4/2016, 19:27

Дечки, со цел респект кон вас, навистина ќе гледам да го сведам моето учество во овие дневно политички теми на минимум. Напната е ситуацијата, сите сме со зовриени глави, и очигледно од муабетов согледувам дека некогаш јас погрешно ви ги интерпретирам постовите (бидејќи станува збор за пишан збор преку комјутер, а не муабет лице во лице), некогаш вие мене грешно ме разбирате. Така да, како што реков, ќе се трудам да не влегувам во препукувања на политичка основа. Поздрав и секое добро.

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty15/4/2016, 19:52

Едно од правилата на форумот е да не спомнуваме политика, ние секојдневно го прекршуваме тоа, така да сите треба да намалиме. Малку е осетливо бидејки тенка е линијата меѓу криминал и политика, ама тоа е...
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty15/4/2016, 20:38

Alvar напиша:
Дечки, со цел респект кон вас, навистина ќе гледам да го сведам моето учество во овие дневно политички теми на минимум. Напната е ситуацијата, сите сме со зовриени глави, и очигледно од муабетов согледувам дека некогаш јас погрешно ви ги интерпретирам постовите (бидејќи станува збор за пишан збор преку комјутер, а не муабет лице во лице), некогаш вие мене грешно ме разбирате. Така да, како што реков, ќе се трудам да не влегувам во препукувања на политичка основа. Поздрав и секое добро.

Претпоставувам дека овој пост е за мене. Никој не се расправа и не помислува да чука глава за плеада криминалци од двата табора кои си го имаат обезбедено својот џеп од крадење на подолг период. За мене лично немам намера да се препукувам со форумските колеги за политика која е трагикомична кога се гледа од птичја перспектива. Некогаш ако се организира форумска дружба, кафе ли, пикник, итн., како ќе се дружиме ако се караме по форуми, за што некој си го полни џебот, а ние обичните да се чукаме во глава, да им .

Пред нас следува многу поголем безбедносен ризик, уште пред две три години пренесов информации од сериозни аналитичари, кои кажуваат дека на Балканот и Европа им се закануваат две поголеми ситуации. На Балканот и Македонија, проектот Голема Албанија, која според окупаторските сеционисти во Тирана, 2016 година треба да биде година на конечно формирање на окупаторската творевина Голема Албанија, и планот на вахабистичкото будење и окупација на Балканот со помош на мигрантската криза, а истотака и на Европа. На нашата граница навалуваат луѓе кои не ги знаеш какви им се намерите за Македонија, а имаат прилично добра логистика во центрите на Јаја Паша и останатите вехабистички гнезда, ние ќе се замараме со Грујо и Заев, а безбедносните сили ќе ги малтретираме со глупости.

Јас би му препорачал на администраторот, да ги избрише сите постови поврзани со глупостиве што се случуваат деновиве, благодарејќи на глупата одлука на Хорхе, и да се разговара исклучиво за безбедносните предизвици на Македонија со тероризмот од радикалниот исламизам, и окупаторската големоалбанска идеологија на Балканот.
Macedonian Knight

Macedonian Knight

Број на мислења : 325

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty15/4/2016, 21:51

Имам идеја, на темава што е Македонија во Балканскиот вртлог да дискутираме во живо, само место и време да договориме ако не.
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty15/4/2016, 22:36

Macedonian Knight напиша:
Имам идеја, на темава што е Македонија во Балканскиот вртлог да дискутираме во живо, само место и време да договориме ако не.
Ја сум да се собереме на едно место сите
ајде предлог каде.

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty16/4/2016, 00:30

Зоран напиша:
Macedonian Knight напиша:
Ја сум да се собереме на едно место сите
ајде предлог каде.

Вие сакате да завршиме во полициска станица а ? Smile Very Happy ziveli
Спенсер

Спенсер

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty16/4/2016, 00:36

JKD напиша:
ПС-заприметете дека ја нема ПЕП...

"Претопена" е во ЕЈРМИ ваљда/  не знам како ги измешаа тие две единици +-.. ПЕП ваљда останува за другите градови низ МК, а за Скопјево би било ЕЈРМИ ??? Појма немам што се деси..
Спенсер

Спенсер

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty16/4/2016, 00:40

JKD напиша:
тоа што им посакува да ја снајде по најмилото one shot one kill Glava v zid

Абе луѓе не се палете на вакви простачки изливи од некоја малоумна дегенка/
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty16/4/2016, 02:11

Спенсер напиша:
JKD напиша:
ПС-заприметете дека ја нема ПЕП...

"Претопена" е во ЕЈРМИ ваљда/  не знам како ги измешаа тие две единици +-.. ПЕП ваљда останува за другите градови низ МК, а за Скопјево би било ЕЈРМИ ??? Појма немам што се деси..

па ни ејрми не ги гледам на протестов,едино кога ги замаваа командирите на ЕБР кај канцеларијата на иванов,таму видов 5-6 души...мислам дека не се толку мал број цела ПЕП од скопје...ваљда онаа чета што била за јавен ред и мир и интервенции е отргната од ПЕП како самостојна,мислам така беше.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 91 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 91 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог