Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+24
debarska
РИС
Gjole^Stolarot
Drettica
Zajcef
assasian
leopard
Smrtnikot
Panter
BABUN
Iko
Генерал
Macedonian Knight
Mrshajnoski
JKD
IgorM
Legija91
SIG
Спенсер
Momak od Gjorce
ESN
Alvar
kocov
Зоран
28 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100  Next
АвторПорака
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:23

Alvar напиша:
Зоран напиша:
убаво во овие моменти на чело на МВР има професионалец.

Да го имаше со време, можеби немаше овие пи*дарии да се десат. Сега е веќе доцна, се ми се чини дека ќе бидат министри со најкраток мандат во историјата на независна РМ.

Времето ке покаже.

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:24

Alvar напиша:
Зоран напиша:
убаво во овие моменти на чело на МВР има професионалец.

Да го имаше со време, можеби немаше овие пи*дарии да се десат. Сега е веќе доцна, се ми се чини дека ќе бидат министри со најкраток мандат во историјата на независна РМ.

Никад не е доцна.Само сега ако,удри јако на муџхахедизмот и вахабизмот,ќе има редици серења од либертас и слични срања,дека #ДИКТАТУРАТА не прекинала,нормално,за да го држат балонот во воздух,да продолжи народов да бара смена на власта.Мада јас се кладам дека и да има избори,и да се секаде сдсм како надзорници,пак нема да тепаат.Нешто како Бојко Борисов во Бугарија,мада смешен е тој,бара грујо да си оди а тој не си отиде,туку отиде на избори и пак победи Very Happy
Вратете се на почетокот Go down
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:25

За една работа ми е жал, што уште еднаш покажавме дека сме банана држава... во која пак на крај странци ни ја кројат судбината.

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:25

Alvar напиша:
За една работа ми е жал, што уште еднаш покажавме дека сме банана држава... во која пак на крај странци ни ја кројат судбината.

Да си ми жив,

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:39

Ај без политикам,ај мир у куќу
Mrshajnoski

Mrshajnoski

Број на мислења : 237

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:41

Alvar напиша:
So sto dokazavme deka sme banana drzava.
Mrshajnoski

Mrshajnoski

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty12/5/2015, 23:55

http://ohridsky.com/?p=65966
najverojatno izleguvaat od vlada, a dokolku DPA vlezi vo vlada 500% stranskite "ambasadori" ke se povikaat na ramkovniot i ke izvrsat pritisok za izbori
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty13/5/2015, 00:02

Mrshajnoski напиша:
Alvar напиша:

Доагаат амбасадори и ти менуваат министри,
Па банана здравје.
ако ти е за утеха и држави од 100 милиони луге се банана држави.

ова горе е подметачина/
веста на охридски.

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty13/5/2015, 00:08

ПЛУСИНФО Е БЛОКИРАН ВЕЌЕ ЕДЕН ЧАС. ИМАМ ПРИЧИНА ДА ВЕРУВАМ ДЕКА ПРИЧИНАТА ЗА ТОА Е ОВОЈ ТЕКСТ:

Лица од Петтата управа на МВР контактирале со луѓе од терористичката група, која во саботата и во неделата водеше вистинска војна со македонските безбедносни сили, дознава Плусинфо од добро упатен извор. Во акцијата загинаа осуммина специјалци, а 37 беа ранети.

За овој фрапантен податок дознале пријателски странски разузнавачки служби. Странски дипломати за своите сознанија синоќа ги известиле министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и директорот на УБК, Сашо Мијалков. Како што е познато, Плусинфо утрово извести дека Јанкулоска и Мијалков доцна синоќа биле викнати во една западна амбасада „на рибање“. Но, „рибањето“ всушност било соочување со болната вистина дека лица од нивната најблиска околина директно контактирале со терористите.

Неофицијално дознаваме дека целта на овие контакти била да се преговара со терористичката група, за да прекинат борбите. Но, терористите тоа го препознале како знак на слабост на безбедносните сили и нападнале со уште поголема жестина. Со тоа, всушност, било надополнето фијаското на лошо испланираната полициска акција, за која објективно се одговорни Јанкулоска и Мијалков.

Исто така, неофицијално, дознаваме дека за оваа трагична епизода денеска бил запознат и лидерот на ДУИ, Али Ахмети. Упатените велат дека шокантното сознание дека странците знаат за комуникацијата на луѓе од Петтата управа со терористите го објаснува чудното однесување на Ахмети по денешната средба со амбасадорската петорка во седиштето на ЕУ во Скопје.

Соочени со сознанијата и во страв од последиците, министерката Јанкулоска и директорот Мијалков му поднеле оставка на премиерот Никола Груевски и тој ги прифатил.

Истовремено, за целата работа да добие некаква смисла, Груевски решил оставките да ги претвори во своевиден предлог за реконструкција на Владата, па оттаму и повлекувањето на Миле Јанакиески и најавената оставка на јавниот обвинител Марко Зврлевски.

Упатените велат дека во владата владее комплетна збунетост од потезите на потесниот државен врв и дека овие оставки, всушност, ќе ја потврдат објективната одговорност на Груевски за состојбите во земјата и дека неминовно ќе доведат до негов брз пад.
https://www.facebook.com/branko.geroski/posts/743074645814233?fref=nf

Mrshajnoski

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty13/5/2015, 00:10

Зоран напиша:
Mrshajnoski напиша:
Alvar напиша:

Доагаат амбасадори и ти менуваат министри,
Па банана здравје.
ако ти е за утеха и држави од 100 милиони луге се банана држави.

ова горе е подметачина/
веста на охридски.
ako geldame taka spored mene i cela EU e banana, ja vodat bubalici takareceno pod instrukcii od drug. NEkoj pravi ratovi okolu EU a celata steta ja trpi eu a ne toj sto gi pravi vojnite okolu eu nema nikakva steta. Ili so drugi zborovi kolonija
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 4 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 4 of 100Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог