| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Rashid
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 29 Фед 2016 - 14:08 | |
| Во Ц.О оваа недела генерацијата 2015-16 (440) ќе положи свечена заклетва и официјално ќе ја заврши основната обука за полицаец. ______________________ For alt vi har. Og alt vi er. Unanimi cum ratione.
| |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 29 Фед 2016 - 19:21 | |
| - Rashid напиша:
- Во Ц.О оваа недела генерацијата 2015-16 (440) ќе положи свечена заклетва и официјално ќе ја заврши основната обука за полицаец.
Site 440 ili samo 400? | |
|
| |
Rashid
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 29 Фед 2016 - 23:12 | |
| - Panter напиша:
- Site 440 ili samo 400?
Сите кандидати кои ја завршиле обуката до последниот ден (освен тие што самоволно ја напуштиле обуката или биле избркани) ќе добијат сертификат за успешно завршена обука. Сега дали ќе бидат примени 400, дали 420 или сите кои ја завршиле обуката е одлука на мвр и мф. Доколку 400 бидат примени, останатите кандидати кои ја завршиле обуката може да бидат подоцна повикани на работа како што беше случајот со претходните генерации, односно се зависи од потребите на мвр. ______________________ For alt vi har. Og alt vi er. Unanimi cum ratione.
| |
|
| |
nikolce jakimovski
Број на мислења : 50
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 5 Мар 2016 - 21:23 | |
| Praev muabet so edno dete koe e sega na obuka vo idrizovo,mi kaza deka eden od sovetnicite mu kazal deka falelo kadar vo mvr i deka mozno e da ima uste eden konkurs,samo ne se znae dali ke bide ovaa godina ili narednata | |
|
| |
Rashid
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 5 Мар 2016 - 22:30 | |
| Денес 05.03.2016 во центарот за обука на МВР во Идризово беше промовирана новата класа на полицајци - класа 2015-2016 (440). Нека им е со среќа и чесно и одговорно да ги извршуваат работите и да чекорат храбро кон сите предизвици кои ги носи оваа професија. ______________________ For alt vi har. Og alt vi er. Unanimi cum ratione.
| |
|
| |
nikolce jakimovski
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 26 Мар 2016 - 10:37 | |
| Dali znaete nekoj sto vlegol na nekoi od konkursite a imal nad 25 godini? | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 26 Мар 2016 - 12:27 | |
| - nikolce jakimovski напиша:
- Dali znaete nekoj sto vlegol na nekoi od konkursite a imal nad 25 godini?
над тешко,ама има што влегле СО 25... | |
|
| |
nikolce jakimovski
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 26 Мар 2016 - 12:56 | |
| Fala na informacija,vo noemvri polnam 25 pa zatoa me interesira dali ima nadez za mene | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| |
| |
nikolce jakimovski
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 26 Мар 2016 - 13:09 | |
| Letovo nema sansi zatoa sto neli imame izbori,a vlada se formira 3 meseci taka da do oktomvri sigurno ke nema,e posle toa e mozno,ali sepak mislam ako ima narednata godina ke ima,inaku fala bratko ti posakuvam i ti da vlezes | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|