Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 79 ... 84  Next
АвторПорака
Rashid

Rashid

Број на мислења : 80

Конкурси за вработување во МВР - Page 74 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyПон 29 Фед 2016 - 14:08

Во Ц.О оваа недела генерацијата 2015-16 (440) ќе положи свечена заклетва и официјално ќе ја заврши основната обука за полицаец.

Број на мислења : 452

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyПон 29 Фед 2016 - 19:21

Rashid напиша:
Во Ц.О оваа недела генерацијата 2015-16 (440) ќе положи свечена заклетва и официјално ќе ја заврши основната обука за полицаец.

Site 440 ili samo 400?
Вратете се на почетокот Go down
Rashid

Rashid

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyПон 29 Фед 2016 - 23:12

Panter напиша:
Site 440 ili samo 400?

Сите кандидати кои ја завршиле обуката до последниот ден (освен тие што самоволно ја напуштиле обуката или биле избркани) ќе добијат сертификат за успешно завршена обука. Сега дали ќе бидат примени 400, дали 420 или сите кои ја завршиле обуката е одлука на мвр и мф. Доколку 400 бидат примени, останатите кандидати кои ја завршиле обуката може да бидат подоцна повикани на работа како што беше случајот со претходните генерации, односно се зависи од потребите на мвр.

Број на мислења : 50

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 5 Мар 2016 - 21:23

Praev muabet so edno dete koe e sega na obuka vo idrizovo,mi kaza deka eden od sovetnicite mu kazal deka falelo kadar vo mvr i deka mozno e da ima uste eden konkurs,samo ne se znae dali ke bide ovaa godina ili narednata
Rashid

Rashid

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 5 Мар 2016 - 22:30

Денес 05.03.2016 во центарот за обука на МВР во Идризово беше промовирана новата класа на полицајци - класа 2015-2016 (440). Нека им е со среќа и чесно и одговорно да ги извршуваат работите и да чекорат храбро кон сите предизвици кои ги носи оваа професија.

Конкурси за вработување во МВР - Page 74 12809546_879378308875014_4665420226447781243_n

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 26 Мар 2016 - 10:37

Dali znaete nekoj sto vlegol na nekoi od konkursite a imal nad 25 godini?
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 26 Мар 2016 - 12:27

nikolce jakimovski напиша:
Dali znaete nekoj sto vlegol na nekoi od konkursite a imal nad 25 godini?

над тешко,ама има што влегле СО 25...
nikolce jakimovski

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 26 Мар 2016 - 12:56

Fala na informacija,vo noemvri polnam 25 pa zatoa me interesira dali ima nadez za mene Smile
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 26 Мар 2016 - 13:04

nikolce jakimovski напиша:
Fala na informacija,vo noemvri polnam 25 pa zatoa me interesira dali ima nadez za mene Smile

па има,ако има конкурс летово Very Happy

луѓе фалат,ама дали политиката ќе дозволи ќе видиме.Дај Боже да влезеш ziveli
nikolce jakimovski

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 EmptyСаб 26 Мар 2016 - 13:09

Letovo nema sansi zatoa sto neli imame izbori,a vlada se formira 3 meseci taka da do oktomvri sigurno ke nema,e posle toa e mozno,ali sepak mislam ako ima narednata godina ke ima,inaku fala bratko ti posakuvam i ti da vlezes
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 74 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 74 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 79 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР