Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Конкурси за вработување во МВР

Go down 
+40
Macedonian09
Macedonian Knight
Генерал
bojan1006
Drettica
darkness
gunner
warior
Gjole^Stolarot
wezzy
ZokiFifty
Rashid
ESN
икс
Спенсер
petarbt
Panter
Nikolce Trajkovski
Букефал
nikolce jakimovski
Зоран
Simona Ancevska
minceski
Kristijankiko
dekikb
Goran695
milo0710
asdasd12312345
Dimche.Trpeski
IgorM
viston
Braveheart993
assasian
JKD
Smrtnikot
ace89
tose
Momak od Gjorce
Цане
SIG
44 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 45 ... 84  Next
АвторПорака
Гостин
Гостин

Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty5/12/2014, 15:47

Braveheart993 напиша:
Ти благодарам Smile а освен assasian има ли некој друг пријавено на овој конкурс? Smile

JAС
Вратете се на почетокот Go down
Braveheart993

Braveheart993

Број на мислења : 51

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty5/12/2014, 15:58

HolyTemple напиша:
JAС
Прочитав поназад дека си кикснал на трчање Sad ајде повеќе спремање и среќа нареден пат, наслушнав дека наредната година ќе бил последниот конкурс.
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty5/12/2014, 16:46

Имам 24 години, незнам дали ќе можам
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty5/12/2014, 16:50

Кој ти ја кажа таа информација ? значи јас би требало да го фатам првиот и последен воз за мене...друг начин за влез во МВР не постои,така ?
Braveheart993

Braveheart993

Број на мислења : 51

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty5/12/2014, 18:04

JKD напиша:
Кој ти ја кажа таа информација ? значи јас би требало да го фатам првиот и последен воз за мене...друг начин за влез во МВР не постои,така ?
Човек кој што ми кажа и за овој конкурс уште пред да искочи информацијата во јавност, затоа мислам дека и оваа информација е веродостјна, но ќе видиме, има време.
Цане

Цане

Број на мислења : 87

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty8/12/2014, 04:37

Последен за полицајци или општо за МВР за овај период ?
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty8/12/2014, 11:52

JKD напиша:

За да влезеш во МВР постои и друг начин, ако во случај почне војна и се пријавиш за доброволец и преживееш, има и таков да шпиунираш луѓе за МВР
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty8/12/2014, 13:20

Добро за војна знам,ама нема да спијам сигурно на тоа уво ај ќе почне војна ќе влезам.

Цане,веројатно последен за полицајци,а не за периодов.
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty8/12/2014, 15:43

HolyTemple напиша:
има и таков да шпиунираш луѓе за МВР

Јас имам слушнато муабет за еден човек, професионален фотографер, тука во Аеродром, што така си се дружел со инспектори малку појке, ако ме разбирате
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty8/12/2014, 16:04

Не мора да значи дека секој што се дружи во круг на луѓе кои се во МВР дека се шпиони.Сепак,тие имаат кратка улога,не може да живеат од таа шпионажа,повеќе тој систем работи на другарска база,доколку слушне пример кој ја оплачкал поштата,па да му каже еј слушај вака и вака слушнав,или оние кои што си штитат сопствен гз-а местат туѓ.Често летово се дешаваше тоа со ситните криминалци,најчесто шиткачи на марихуана и екстази,кои што ги фаќаа,тие со мала грамажа-им викаа или намести некој со повеќе,или ти ќе лежиш.И се местеа како мачорот и глушецот меѓу себе.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Конкурси за вработување во МВР   Конкурси за вработување во МВР - Page 7 Empty

Конкурси за вработување во МВР
Вратете се на почетокот 
Страна 7 of 84Отиди на страна : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 45 ... 84  Next
 Similar topics
-
» Конкурси за вработување во МВР