| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Гостин Гостин
| |
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 5/12/2014, 15:58 | |
| - HolyTemple напиша:
- JAС
Прочитав поназад дека си кикснал на трчање ајде повеќе спремање и среќа нареден пат, наслушнав дека наредната година ќе бил последниот конкурс. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 5/12/2014, 16:46 | |
| Имам 24 години, незнам дали ќе можам |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 5/12/2014, 16:50 | |
| Кој ти ја кажа таа информација ? значи јас би требало да го фатам првиот и последен воз за мене...друг начин за влез во МВР не постои,така ? | |
|
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 5/12/2014, 18:04 | |
| - JKD напиша:
- Кој ти ја кажа таа информација ? значи јас би требало да го фатам првиот и последен воз за мене...друг начин за влез во МВР не постои,така ?
Човек кој што ми кажа и за овој конкурс уште пред да искочи информацијата во јавност, затоа мислам дека и оваа информација е веродостјна, но ќе видиме, има време. | |
|
| |
Цане
Број на мислења : 87
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/12/2014, 04:37 | |
| Последен за полицајци или општо за МВР за овај период ? | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/12/2014, 11:52 | |
| - JKD напиша:
- Кој ти ја кажа таа информација ? значи јас би требало да го фатам првиот и последен воз за мене...друг начин за влез во МВР не постои,така ?
За да влезеш во МВР постои и друг начин, ако во случај почне војна и се пријавиш за доброволец и преживееш, има и таков да шпиунираш луѓе за МВР |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/12/2014, 13:20 | |
| Добро за војна знам,ама нема да спијам сигурно на тоа уво ај ќе почне војна ќе влезам.
Цане,веројатно последен за полицајци,а не за периодов. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/12/2014, 15:43 | |
| - HolyTemple напиша:
- има и таков да шпиунираш луѓе за МВР
Јас имам слушнато муабет за еден човек, професионален фотографер, тука во Аеродром, што така си се дружел со инспектори малку појке, ако ме разбирате |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 8/12/2014, 16:04 | |
| Не мора да значи дека секој што се дружи во круг на луѓе кои се во МВР дека се шпиони.Сепак,тие имаат кратка улога,не може да живеат од таа шпионажа,повеќе тој систем работи на другарска база,доколку слушне пример кој ја оплачкал поштата,па да му каже еј слушај вака и вака слушнав,или оние кои што си штитат сопствен гз-а местат туѓ.Често летово се дешаваше тоа со ситните криминалци,најчесто шиткачи на марихуана и екстази,кои што ги фаќаа,тие со мала грамажа-им викаа или намести некој со повеќе,или ти ќе лежиш.И се местеа како мачорот и глушецот меѓу себе. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|