| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 29 Ное 2014, 13:53 | |
| Тоа дали те става прв , втор или трет не може никој да знае , само знам јас и еден дечко имавме 40 поени а оне беше 30 сек послаб на трчањето од 100+ души е сега МВР како си прави никој не знае ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Саб 29 Ное 2014, 13:55 | |
| - JKD напиша:
- Па како ти дозволиле да направиш по повеќе а викаш макс толку дека даваат...? или со тие резултати кои ги пиша добиваш 40 поени,ама ти си напраил уште по некое повторување + ? и дали тоа значи дека ти имаш повеќе шанси да влезеш(зборам како правило,за другото знаеме нели) од некој што ги направил првите резултати односно оние што ги пиша како макс ?
тие повторувања се за максимум поени ,е сега норамлно ке си направиш +1 или +2 за себе , а и релано инструкторите не пуштаат повеќе викаат готово постигна максимум поени за џабе ке се мачиш пак ке ти пишам толку поени и 10000 повторувања да направиш на склекови стомачни и вратило ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Нед 30 Ное 2014, 16:25 | |
| |
|
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Чет 04 Дек 2014, 18:13 | |
| Знае ли некој после колку време почнуваат да се јавуваат за останатите фази од конкурсот? | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Чет 04 Дек 2014, 19:01 | |
| - Braveheart993 напиша:
- Знае ли некој после колку време почнуваат да се јавуваат за останатите фази од конкурсот?
Пред се ти посакувам добредојде на форумов. Не земај здраво за готово ама слушнав дека ќе биде некаде околу 18ти овој месец, а можда и порано. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Braveheart993
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Чет 04 Дек 2014, 20:57 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Braveheart993 напиша:
- Знае ли некој после колку време почнуваат да се јавуваат за останатите фази од конкурсот?
Пред се ти посакувам добредојде на форумов. Не земај здраво за готово ама слушнав дека ќе биде некаде околу 18ти овој месец, а можда и порано. Ти благодарам а освен assasian има ли некој друг пријавено на овој конкурс? | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Чет 04 Дек 2014, 21:50 | |
| Нема друже.И ти се пријави ? како пројде ? | |
|
| |
Braveheart993
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Чет 04 Дек 2014, 22:18 | |
| - JKD напиша:
- Нема друже.И ти се пријави ? како пројде ?
12 згибови 70 стомачни 68 склекови 13:30 трчање Знам дека можев подобро на трчањето, но дали од малце трема и нервоза ми се крена притисокот уште после стомачните и завршив точно на крај. Голема мака видов тогаш, но не се откажав. Сега останува уште среќата да ме послужи | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пет 05 Дек 2014, 10:31 | |
| ЛАни викаа од кога ке завршат физичките вежби после 2 или 3 недели сега незнам кога точно завршија кој ден ама за недела највеќе две треба да викаат .. и кажи за твојот ден како беше, колку поминаа имаше ли спремни кој дене беше , и така ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Braveheart993
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пет 05 Дек 2014, 14:41 | |
| Бев во средата, во групата од 8:30. Не можам да кажам точно колку поминаа, ама ако бевме отприлика 100 луѓе(20 тима х 5 луѓе), поминаа мислам околу 30-40, од тоа што го видов на трчањето. Имаше доста што кикснаа на крај, затоа што јас завршив баш на крај на времето, а зад мене имаше уште доста луѓе и доста што се откажаа. Потоа имаше еден дечко што тргна многу брзо, ни бегаше можеби повеќе од пола круг, на што јас се зачудив и си помислив дека е бајаги спремен, ама после третиот, четвртиот круг заостана и почна да му се лоши, блед како крпа стана, па лежеше горе во салата. Нешто екстремно спремни дечки не забележав, но сигурен сум дека имаше, не успеав сите да ги видам. Во мојот тим се погодивме сите солидни, со идентични резултати, освен овој што му се слоши, ама не сум ни точно сигурен дали беше со мене Комисијата ни се погоди ептен, многу јаки фаци беа, имаше зафрканции со нив, ни помогнаа доста и не опуштија, зашто какви бевме стегнати на почетокот мислев дека ќе се испосереме И ќе заборавев да спомнам, ме зачуди што немаше многу рамковни, ама па слушнав дека во другите денови имало доста. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|