| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 11:45 | |
| Пари му побарале од комитетот,при што он одби,и на негово место стајле човек кој не ни бил на проверки,интервју итн итн,а сумата е прилично соленкаста и варира,со некоја логика дека ако се вработи за некоја година ке ја поврати | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 13:38 | |
| | |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:04 | |
| | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:07 | |
| би ти ги набројал,ама ти кажав,нејќам да звучам како кампања за промоција на Македонија ова иронично македончишта ? како сакаш да те нарекуваат тебе,македон4е ? | |
|
| |
Спенсер
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:12 | |
| Несакам ни јас да звучам како анти-кампања тогаш, да си се оградам ;D Нема потреба од деминутиви или па суперлативи. Македонец е доволно и сосем нормално, ама лупање у гради нема потреба Абре македончишта со фонт 124ка, директни потомци на најголемиот војсководец Александар трети МАКЕДОНСКИ кој владел со целиот дотогаш познат свет.. а ние наскоро ќе немаме ни своја држава. Ееее до каде стигнавме.. ма генијалци сме | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:18 | |
| па затоа ќе има специјалци како тебе кои од мали сакаат да работат тоа,и ќе ја зачуваат и оваа држава што ја имаме,а за понатака,никој не знае,историјата се повторува | |
|
| |
Спенсер
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:20 | |
| Па и баш нема да има, таквите како мене кои со љубов би го работеле тоа никогаш нема да ја имаат таа можност. АМа добро тоа е тоа, да сме живи и здрави. >) | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:24 | |
| ќе потегнеш појаки врски нареден пат и ќе влезеш | |
|
| |
Спенсер
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 2/3/2015, 14:36 | |
| | |