| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
gunner
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 24/1/2015, 01:37 | |
| Чиста формалност. Мене ми викаат што се однесува до нас си поминат, но други структури одлучуваат кој продолжува понатаму | |
|
| |
Simona Ancevska
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 24/1/2015, 01:44 | |
| Мене ме прашуваа каде и со кого живеам,и зашто сакам да работам во МВР | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 24/1/2015, 01:48 | |
| толку ? кажете бе нешто повеќе не бидете скржави од ебр/есз го водеа тоа или инспектори/дбк ? и каде се одржуваше ? после ова идат здравствени ? пишете нешто и за тестовите претходни освен физичките. | |
|
| |
gunner
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 24/1/2015, 01:53 | |
| Прашуваат различни прашања, на пример мене ми се погоди да сум последен и само се опишав себе си на кратко и толку не бараа повеќе.. Инаку другарчево го прашувале дали сакал да оди во кафани и зашто | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 24/1/2015, 14:46 | |
| Едноставно прашуваат општи прашања и чисто се сомневам дека беа некои припадници од било какви безбедносни структури. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Букефал
Број на мислења : 3
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 27/1/2015, 14:13 | |
| Кога би требало да бидат лекарските прегледи ? И дали знае некој кога треба да се почне со обуката во Идризово ? | |
|
| |
Braveheart993
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 29/1/2015, 00:05 | |
| - Букефал напиша:
- Кога би требало да бидат лекарските прегледи ? И дали знае некој кога треба да се почне со обуката во Идризово ?
Тетката што ме прашуваше ми рече да си пресметам отприлика колку време поминало од една до друга покана, толку би требало и за прегледот. Е сега од физичките проверки до писменото тестирање беше 10 дена, а од писменото до интервјуто 40 дена. Значи сум комплетно во збунка, затоа што една друга тетка ми кажа дека од 1 до 15 февруари требало да се сместуваат новите. Патем да не му се јавиле на некој за преглед случајно во меѓувреме? | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 29/1/2015, 01:14 | |
| Немам слушнато дека некој бил повикан на медицински прегледи. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Simona Ancevska
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 29/1/2015, 12:03 | |
| Почнале со лекарски прегледи,денес од 07:30 во Пролече...Денес била една група од негде 30-40 луѓе | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 29/1/2015, 13:08 | |
| - Simona Ancevska напиша:
- Почнале со лекарски прегледи,денес од 07:30 во Пролече...Денес била една група од негде 30-40 луѓе
Денеска и јас добив таква информација дека се почнати. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|