| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 18/1/2015, 22:09 | |
| | |
|
| |
Simona Ancevska
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 18/1/2015, 22:48 | |
| | |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 18/1/2015, 23:48 | |
| taka slusnav deka na 25ti ke vikaat na intervju | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 19:06 | |
| Ништо кој не го викнале тешко позив да добие , Котески на мтв имаше интервју кажа за конкурсот интервјуата се во завршна фаза еее проклета фуромија скапана ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 19:52 | |
| Дечки, во секој случај мора да добиете известување колку што знам. Не верувам дека без збор сте испаднати од конкурсот. | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 20:05 | |
| - Frogfoot напиша:
- Дечки, во секој случај мора да добиете известување колку што знам. Не верувам дека без збор сте испаднати од конкурсот.
известување за 2 месеци ке ти речат дојди у полициска станица да си ги земеш документите,без збор сме испаднати хаххахах у фуромија се може ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 21:34 | |
| Разбирам дека си разочаран и лут, но ... патриотизам е да ја штитиш твојата земја од нејзината Влада. Нема потреба од „фиромии„. | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 21:55 | |
| - Frogfoot напиша:
- Разбирам дека си разочаран и лут, но ... патриотизам е да ја штитиш твојата земја од нејзината Влада. Нема потреба од „фиромии„.
кај што има сила нема правдина ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 21:58 | |
| Не се секирај друже не си единствен на форумов | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 19/1/2015, 23:54 | |
| Сигурни сте? Познавам доста луѓе кои имаат добри врски за на конкурсот па сеуште не се повикани за на интервју. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|