| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
milo0710
Број на мислења : 1
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 22 Дек 2014, 19:23 | |
| - Dimche.Trpeski напиша:
- До крај на неделава треба, бидеќи брзо оди постапката за 2 недели да се знае што како званично.
Nemoze za 2 nedeli da se znae zvanicno koga seuste ne se pocnati intervjuata, a posle intervjuata sledat lekarski pregledi...Mozno e i posle praznicite da bide | |
|
| |
Dimche.Trpeski
Број на мислења : 3
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 22 Дек 2014, 19:49 | |
| | |
|
| |
IgorM
Број на мислења : 60
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 22 Дек 2014, 21:07 | |
| Најавено било дека најкасно до денес требаше да се јават ама ништо,ни јас нити било кој друг од кај мене во СВР-Охрид не доби повик.Ако има некој било каква информација кога ќе се јавуваат нека каже... | |
|
| |
Goran695
Број на мислења : 2
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Пон 22 Дек 2014, 21:34 | |
| Dali nekoj ima konkurirano za oglasot za 50 so visoko obrazovanie sto bese vo MVR? | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Вто 23 Дек 2014, 11:14 | |
| - Dimche.Trpeski напиша:
- JKD od skopje si ?
Да,од Скопје. | |
|
| |
Цане
Број на мислења : 87
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Вто 23 Дек 2014, 14:41 | |
| Еј вистина тој огласот што беше за 50 со високо образование нив инспектори ќе ги вработат или како ? И дали некој знае дали и во иднина ќе има такви огласи, дали има МВР потреба од такви кадри ? | |
|
| |
Goran695
Број на мислења : 2
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Вто 23 Дек 2014, 19:14 | |
| Da, tie so bezbednost ke bidat kako pomladi inspektori. Pregledite pred 20tina dena bile, pa ottogas nema nisto. Zatoa me interesirase dali nekoj ima informacija | |
|
| |
Цане
Број на мислења : 87
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Сре 24 Дек 2014, 02:25 | |
| Епа според закон сите со високо образование што се полициски службеници стартуваат како помлади инспектори. И овие со другите факултети треба да бидат помалди инспектори по правило. На пример овие со економски за економски криминал, овие со правен во некој дел во криминалистичка полиција и т.н. Ама дали сите ќе бидат не знам кој знае повеќе нека кажи. Има една што се пријави ја познавам ако ја најдам ќе ја прашам што направила. Ама овај конкурс некако нечујно помина за разлика од оние за полицајци. | |
|
| |
dekikb
Број на мислења : 1
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Сре 24 Дек 2014, 03:49 | |
| treba vo tekot na ovaa nedela da pocnat da se javuvaat i izgleda kje bideme site vo nedela | |
|
| |
Braveheart993
Број на мислења : 51
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР Чет 25 Дек 2014, 21:06 | |
| И сега му се јавиле на некој или слабо? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|