Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 10/5/2015, 23:37
Momak od Gjorce напиша:
лелеле а не му беше страв дома да ги чуват а? цццц
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 10/5/2015, 23:40
Дечки, како може да се превземат некои видеа од фб, и други страници? (за јутуб знам). Има некој софтвер за тоа? Трпе знам еднаш спомнуваше преку Мозилата но за Хром има нешто такво?
Исто така, предупредувам, од сега па натака, на било која тема на форумов, ДА НЕ СЕ УПОТРЕБУВА УЛИЧАРСКИ РЕЧНИК. Воздржете се од разно разни пцовски во секоја реченица! Навистина како со мали деца да се расправа човек, без осет сте, а сто пати досега сум опоменувал како модератор. Ќе бришам мислења како од шала од сега па натака ако се продолжи со тоа!
Трпе, добредојде после толку време.
Инаку, еве еден постер што го направивме на страната:
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 01:39
Vo Tetovo kaj stadionot se parkiraa kamperi. Tie sto ziveat tamu kazuvaat deka bile od novinarski agencii kako BBC CNN i sl. Ne da nagovestuvam nesto, ama po moe tie za dzabe ne doagjaat nikade... Mi pokazaa i slika ama ja nemam da vi ja prilozam.
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 02:42
Во овие моменти најбитно е да се молиме за повредените...од жена која работи на клинички,дознав дека имало МНОГУ тешко ранети и во критична состојба....хорор било на клинички.ДАЈ БОЖЕ да лаже и да не е така...
JKD
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 02:53
Frogfoot напиша:
Дечки, како може да се превземат некои видеа од фб, и други страници? (за јутуб знам). Има некој софтвер за тоа? Трпе знам еднаш спомнуваше преку Мозилата но за Хром има нешто такво?
Исто така, предупредувам, од сега па натака, на било која тема на форумов, ДА НЕ СЕ УПОТРЕБУВА УЛИЧАРСКИ РЕЧНИК. Воздржете се од разно разни пцовски во секоја реченица! Навистина како со мали деца да се расправа човек, без осет сте, а сто пати досега сум опоменувал како модератор. Ќе бришам мислења како од шала од сега па натака ако се продолжи со тоа!
хх бедни се.Прво,не се млади и не им е прва акција,за Жарко тврдам дека не му е прва акција,а и останатите кои ги испратија со воени почести не им е прва акција.Второ,ниту ПЕП би знаела ниту обичната полиција,а ниту специјалната,што како зошто,бидејќи прашај обичен полицаец ќе ти каже дека не им кажуваат ништо за најобичен случај,камоли за вакви сериозни закани.Трето,терористи влагаат во 350 пати помоќни држави од нашиве,за кај нас не знам што е проблем,кога границиве ги чуваат мешовити патроли,а видовме шпекулации дека 2ца полицајци одбиле наредба и пукале на своите колеги,така да мене не би ме чудело тоа.Четврто,диво насеље секој кумановец ќе ти каже дека е ДИВО и дека е преполно со илегални работи,дрога,оружје(зошто немаме ние такви куќи е прашање),така да јас мислам дека оружјето го извадиле од нивните бункери(имаше 3-4 акции со пронаоѓање на огромни количини оружје порано,така да не треба ни тоа да не чуди).За облеката што да се каже освен да се заплаче...прво имаше 2-3ца во униформи,а друго,сите знаеме како правеле и во 2001 а и логично е кога ќе види дека го стискаат да облече цивил,ама тоа лесно може да се провали,по лична карта а и по дланките,мене од пиштол ми остануваа отисоци исекотини и мирисаа на барут а не па од автомат.Како тоа може некој да примети дека имале познавање од боречки вештини,по начинот на движење ? ова теоријава со белата кошула е од шиптариве,они ја пуштаат,а јасно се гледа на видеото дека е бела КОШУЛА а овие носат како комблизони,затоа што не може во униформа да ги носат пред суд,а не вредат ни 1 денар па да им купуваат облека.Кој друг да ги испрашува ТЕРОРИСТИТЕ освен ДБК ?!
И на крај,ниту еден припадник нема да се осмели да ПИШЕ нешто,ако работи 25 и 30 години како што беше случајот и со оној бедниот случај за планот за 17 мај,кога знае дека СЕ се следи,и тоа многу подобро неголи ние,ако стварно работат толку години.А ако и двајцата случаеви и за протестите и за ова,се вистински полицајци/инспектори,тогаш вакви прашања не би си поставувале.Ова е само смешен обид на опозиционерските медиуми да пуштаат свои тези односно лаги во јавност,ама смешни се ептен,на тој за протестот,беше дури и смешна монтажата на inbox-от од ФБ,напрајте споредба со вашиот и ќе видите.
JKD
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 03:04
пол ворис во друштво на еден од убиените денеска, Фадиљ Фејзулаху
H83R
Број на мислења : 2
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 03:08
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 03:42
од 34 до крај,интересен е делот...како што тргнала работава,ќе да е да е човеков повторно во право.
trpe grozni
Број на мислења : 30
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 11/5/2015, 06:47
Frogfoot напиша: