| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+28BABUN trpe grozni MarkoMKD Macedonian09 mstislav MakWarrior HoLfElDeR shady3 dzole Panter Iko loran11 Legija91 Mrshajnoski darkness kocov assasian РИС koki.skopje Зоран JKD Цане Alvar Smrtnikot Momak od Gjorce Генерал Macedonian Knight SIG 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:12 | |
| - trpe grozni напиша:
- Зоран напиша:
у идриз со хомоси келија да делат. Ти сакаш да ги казниш или да ги наградиш. Нека ги најде па сами нека кажат. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:17 | |
| Да почекаме официјална информација дечки за загинативе. До последен момент неќам да верувам дека има загинати. edit: Изгледа за жал сепак е вистина. Најискрено сочуство до семејствата на загинатите, нека почиваат во мир. ______________________ Si vis pacem, para bellum
Последната промена е направена од Alvar на 9/5/2015, 19:19. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:19 | |
| Вечна слава И ОФИЦИЈАЛНО ПОТВРДЕНО Тројца загинати полицајци Тројца полицајци загинаа за време на денешните престрелки во Куманово. Оваа информација е и официјално потврдена. Загинатите се од Тетово. Засега нема официјални информации за цивилни жртви. Бројот на повредените полицајци е повеќе од 15. Во текот на целиот ден во Клиничкиот центар во Скопје слетуваа хеликоптери и влегуваа возила на брза помош. http://www.mkd.mk/makedonija/trojca-zaginati-policajci | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:36 | |
| ОНА ја презеде одговорноста за нападот во Куманово Ослободителната национална армија(ОНА) ја презема одговорноста за нападите врз македонските полициски сили во сабота наутро во Куманово. „Во тековната борба за слобода и национално достоинство, силите на Ослободителната народна армија во раните утрински часови на 9 мај 2015 година, ја нападнаа македонската полиција, која со денови врши терор врз цивилното население“, се вели во Комуникето број три на ОНА, што го објави приштински Botasot. Понатаму се додава дека акциите во иднина ќе станат уште пожестоки. Засега нема официјална потврда за автентичноста на Комуникето, кое е потпишано од портпаролот на ОНА од Гостивар. http://makfax.com.mk/makedonija/ona-ja-prezede-odgovornosta-za-napadot-vo-kumanovo ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:41 | |
| - Alvar напиша:
- ОНА ја презеде одговорноста за нападот во Куманово
Ослободителната национална армија(ОНА) ја презема одговорноста за нападите врз македонските полициски сили во сабота наутро во Куманово.
„Во тековната борба за слобода и национално достоинство, силите на Ослободителната народна армија во раните утрински часови на 9 мај 2015 година, ја нападнаа македонската полиција, која со денови врши терор врз цивилното население“, се вели во Комуникето број три на ОНА, што го објави приштински Botasot.
Понатаму се додава дека акциите во иднина ќе станат уште пожестоки. Засега нема официјална потврда за автентичноста на Комуникето, кое е потпишано од портпаролот на ОНА од Гостивар. http://makfax.com.mk/makedonija/ona-ja-prezede-odgovornosta-za-napadot-vo-kumanovo Дали сега може даи м акнеме на северо западнит екомшии тужба во ОН за агресија. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:42 | |
| Терористите разбиени и неутрализирани, заврши акцијата на МВР! Неофицијалните информации говорат дека група од околу 30 терористи, по куси преговори се предаде на македонската полиција. Како што објави Сител, терористичката група е пред разбивање, а терористите истакнуваат бели чаршави во знак на предавање. Веќе цел час во Куманово не се слушаат истрели и нема чад. Според информациите на Сител денес имало околу 70 терористи. Но, полицијата не се повлекува. Уште се претресува теренот поради претпазливост за да не остане некој сокриен во куќите. Во кризниот регион ќе бидат претресени сите куќи. http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/199809-Teroristite-razbieni-i-neutralizirani-zavrsi-akcijata-na-MVRМорам да дадам и едно лично мислење околу ова. Разузнавачките служби на Македонија, дожевеаа ЦЕЛОСЕН КОЛАПС на терен! Жива брука и тежок срам за цела држава! Ради нивната неспособност животот го загубија полицајци. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
BABUN
Број на мислења : 133
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:44 | |
| Целосен колапс ќе беше да ја нападнеа и успееја да ја завземат полициската станица во Куманово... | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:48 | |
| - BABUN напиша:
- Целосен колапс ќе беше да ја нападнеа и успееја да ја завземат полициската станица во Куманово...
Da bideme iskreni prevencija e naj dobra rabota A ne po portali bitangite da se falat . ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
BABUN
Број на мислења : 133
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:50 | |
| - Зоран напиша:
- BABUN напиша:
- Целосен колапс ќе беше да ја нападнеа и успееја да ја завземат полициската станица во Куманово...
Da bideme iskreni prevencija e naj dobra rabota A ne po portali bitangite da se falat . А што ако ова е превенција? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/5/2015, 19:54 | |
| - Зоран напиша:
Дали сега може даи м акнеме на северо западнит екомшии тужба во ОН за агресија. Абе и јас мислам дек некој од една соседна држава(како што мвр официјално изјави) треба да одговара,иако е масло на едни чичковски кој таму ја имаат најголемата воена база во овој дел на планетата | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|