| АРМ - новости | |
|
+32DesertFox ace89 MarkoMKD икс loran11 CAMOUFLAGE Спенсер IgorM Gjole^Stolarot Цане Birac tose minceski Wolf BABUN Iko assasian Dejan N Panter leopard Smrtnikot ESN JKD Генерал shady3 dt71 Legija91 РИС SIG Alvar Зоран Momak od Gjorce 36 posters |
|
Автор | Порака |
---|
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: АРМ - новости 9/5/2015, 11:47 | |
| fala na site ,nema da se iskurnazam , istot sum i ke ostanam ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: АРМ - новости 9/5/2015, 14:54 | |
| Ајде со среќа, многу успех и среќа во иднина, па да ни пратиш по некој прешивач од Волци |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: АРМ - новости 9/5/2015, 15:12 | |
| - HolyTemple напиша:
- Ајде со среќа, многу успех и среќа во иднина, па да ни пратиш по некој прешивач од Волци
Што е прешивач. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: АРМ - новости 9/5/2015, 15:19 | |
| Везен амблем од платно за униформа |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: АРМ - новости 9/5/2015, 20:19 | |
| Секоја чест, неможе секој тоа да го постигне |
|
| |
MarkoMKD
Број на мислења : 14
| Предмет: Re: АРМ - новости 9/5/2015, 21:19 | |
| Завршен селективниот,едвај ја чекам обуката поминати 115,од 360,прилично добра селекција имаше. Се надевам ќе се видиме од 1ви во Касарна со некој од членовите тука | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: АРМ - новости 10/5/2015, 00:19 | |
| Честито! | |
|
| |
Gjole^Stolarot
Број на мислења : 32
| |
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: АРМ - новости 10/5/2015, 13:53 | |
| Машала машала, Ме провоцирате на стари години да одам на марш од 100 км. Мило ми е што овде на ( форумов) создаваат ентузијасти патриоти и родољуби. Браво момци. Попатно на промо сликите имаше девојки и они поминаа на курсот. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: АРМ - новости 10/5/2015, 14:53 | |
| - Зоран напиша:
- Машала машала,
Ме провоцирате на стари години да одам на марш од 100 км. Мило ми е што овде на ( форумов) создаваат ентузијасти патриоти и родољуби. Браво момци. Попатно на промо сликите имаше девојки и они поминаа на курсот. Па повеќе ги туркаа за да поминат , дека требало и девојки да поминат,не дека беа нешто физики спремни девојкките па поминале ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: АРМ - новости | |
| |
|
| |
| АРМ - новости | |
|