| Видео игри со воена тематика | |
|
+21darkness Ilija Uzunov BABUN Wolf87 shady3 Macedonian Knight MihailMitevski Phalanx Velkovski beowulf Alvar Генерал mitmile Profesionalec meth filip555 ragnad Desperado SIG Momak od Gjorce AlexGreat 25 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 30/8/2012, 00:37 | |
| | |
|
| |
Velkovski
Број на мислења : 1
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 18/9/2012, 02:16 | |
| Незнам колку играте игри со тенкови но ја играм подолго време и лично ми се допаѓа [You must be registered and logged in to see this link.]се игра on-line и е бесплатно да се регистрираш | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 6/10/2012, 22:34 | |
| Дечки, дали имате некој проверен и добар торент за Батлфилд 3? | |
|
| |
Phalanx
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 8/10/2012, 14:02 | |
| - Velkovski напиша:
- Незнам колку играте игри со тенкови но ја играм подолго време и лично ми се допаѓа
[You must be registered and logged in to see this link.]
се игра on-line и е бесплатно да се регистрираш Јас ја играм од релатовно добро котирам. Никнејм: Falanga - Frogfoot напиша:
- Дечки, дали имате некој проверен и добар торент за Батлфилд 3?
Ако најдете кажете, јас 5 месеци барам крак кој работи и не можам да најдам. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 8/10/2012, 14:55 | |
| | |
|
| |
Phalanx
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 9/10/2012, 09:56 | |
| - Frogfoot напиша:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Тоо мајсторе, ако ова проработи добиваш пиво | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 9/10/2012, 10:40 | |
| Ја инсталирав ја играм но мааааааааааалце ми е гејмплејот под нивото на Call of Duty, додека амбиентот, звуците се навистина реални. Можно е да имам проблеми со ПЦ-то но може и да е до торрентот. Нека каже некој што ја играл..дали малку е „успорена„ во споредба со CoD? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 9/10/2012, 10:45 | |
| - Frogfoot напиша:
- Ја инсталирав ја играм но мааааааааааалце ми е гејмплејот под нивото на Call of Duty, додека амбиентот, звуците се навистина реални. Можно е да имам проблеми со ПЦ-то но може и да е до торрентот. Нека каже некој што ја играл..дали малку е „успорена„ во споредба со CoD?
Можеби е малку поспора од CoD...а тој ја што ти го пратив торентот не чинеше...? | |
|
| |
Phalanx
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 9/10/2012, 12:03 | |
| - Frogfoot напиша:
- Можно е да имам проблеми со ПЦ-то но може и да е до торрентот.
Кога сме веќе кај проблеми со ПЦ-то, повелете ако ви треба професионална оправка... клубски стил.. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика 9/10/2012, 12:13 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Frogfoot напиша:
- Ја инсталирав ја играм но мааааааааааалце ми е гејмплејот под нивото на Call of Duty, додека амбиентот, звуците се навистина реални. Можно е да имам проблеми со ПЦ-то но може и да е до торрентот. Нека каже некој што ја играл..дали малку е „успорена„ во споредба со CoD?
Можеби е малку поспора од CoD...а тој ја што ти го пратив торентот не чинеше...? Мислам дека тој го симнав братче, не тој од бугарскиот сајт туку овој другиов што го имам поставено. Тој е? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Видео игри со воена тематика | |
| |
|
| |
| Видео игри со воена тематика | |
|