| Пиштоли и револвери | |
|
+19mojsejko Stamenov JKD alexmkd tose Smrtnikot Goust Goran Apostoloski Legija91 leopard Zajcef volcko1 Зоран beowulf Momak od Gjorce Iko Alvar Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11128
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 13:18 | |
| Наводно рачно полнети куршуми. Што е всушност и најчеста причина за вакви дешавки. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 13:52 | |
| Интересно. Со оглед на местото каде е уништен можни се и повреди на палецот на стрелецот. Затоа нема играње со ова. За да заштедам 30 денари по куршум не би го дал палецот. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 15:21 | |
| Генерале, ти имаше глок 19? | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 15:26 | |
| - beowulf напиша:
- Генерале, ти имаше глок 19?
Имав. Сега имам 17 четврта генерација :<3: ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 15:29 | |
| Не се сеќавам да сум споенал некаде за тоа?? ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
beowulf
| |
| |
beowulf
| |
| |
Генерал
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 15:37 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 15:39 | |
| Секоја чест друже,добар избор...колку пари дае за него,искрено ја не би давав толку пари за пиштол,би земал ТТ-ец за 200 евра,според мене устав и закон,таткоми има ТТ-ец 9мм,имам пукано со него и можам да кажам дека е одличен пиштол...ипак скапа машина е Глокот башка 4-та генерација... | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери 18/4/2012, 15:44 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Секоја чест друже,добар избор...колку пари дае за него,искрено ја не би давав толку пари за пиштол,би земал ТТ-ец за 200 евра,според мене устав и закон,таткоми има ТТ-ец 9мм,имам пукано со него и можам да кажам дека е одличен пиштол...ипак скапа машина е Глокот башка 4-та генерација...
Исто како да го слушам татко ми. ТТ-ец па ТТ-ец. Дајте луѓе гледајте малку напред . Дадов 850 евра во Dimanco. А ако пресметаме мислам дека е добра одлука бидејќи не се купува секој ден туку на долг рок, па така на 20 години нема да ми изгледа многу. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Пиштоли и револвери | |
| |
|
| |
| Пиштоли и револвери | |
|