Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Е.Б.И „Лавови„

Go down 
+16
Спенсер
Smrtnikot
Panter
tose
JKD
Legija91
Kire1993
Mrshajnoski
IgorM
filip555
Goust
meth
Iko
Зоран
Генерал
SIG
20 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next
АвторПорака
tose

tose

Број на мислења : 160

Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty15/7/2014, 18:19

JKD напиша:
tose напиша:
нуркачки тимови во МВР има само ЕСЗ,а ЕБР немаат....имаат чамци за работа на вода ама нуркање не работата..
спуштање со јажиња...хм...

1:35

незнам дали видеово беше ставено за мене да ми покажеш дека ЕБР работат и јажиња,не е ни битно ама ако си доволно упатен
ке видиш дека спуштањето од хеликоптер и упадот во објект го прави ЕСЗ,а препадот на возило и ЈРМ си работи ЕБР..
чисто информативно ЕБР не работат упад со балистички штитови...не дека немаат,ама не работат..
можеш на мн видеа да го видиш тоа...
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty15/7/2014, 18:30

tose напиша:
JKD напиша:
tose напиша:
нуркачки тимови во МВР има само ЕСЗ,а ЕБР немаат....имаат чамци за работа на вода ама нуркање не работата..

незнам дали видеово беше ставено за мене да ми покажеш дека ЕБР работат и јажиња,не е ни битно ама ако си доволно упатен
ке видиш дека спуштањето од хеликоптер и упадот во објект го прави ЕСЗ,а препадот на возило и ЈРМ си работи ЕБР..
чисто информативно ЕБР не работат упад со балистички штитови...не дека немаат,ама не работат..

По што ги позна дека се ЕСЗ за јажињата и упадите ?
tose

tose

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty15/7/2014, 18:44

[quote="JKD"]
tose напиша:
JKD напиша:
tose напиша:

По што ги позна дека се ЕСЗ за јажињата и упадите ?[/quo

по многу работи..а имам и фотографии од оваа презентација ако ги најдам ке ги закачам..
ако имаш пријатели во ЕБР прашај си...јас се што кажувам е проверено,не кажувам колку да се најдеме во муабет
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty15/7/2014, 18:53

tose напиша:
JKD напиша:
tose напиша:
JKD напиша:

По што ги позна дека се ЕСЗ за јажињата и упадите ?[/quo

по многу работи..а имам и фотографии од оваа презентација ако ги најдам ке ги закачам..
ако имаш пријатели во ЕБР прашај си...јас се што кажувам е проверено,не кажувам колку да се најдеме во муабет

Океј,немам никој,односно познавам само еден,ама со тој сум на здраво што правиш,не би го замарал Very Happy

мислев да не зборуваш поради црната униформа која ја носат,бидејќи клипов е од СЕБР а тогаш и они имаа црни униформи.

А зошто пак немаат не ми е јасно...ај нуркање да немаат,ама спуштање со јажиња,упади во објекти со јажиња,и ова што го кажа со штитот,тоа па ептен ми нема логика,кој е проблемот да не носат штит.
tose

tose

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty15/7/2014, 19:04

незнам која им е логиката...клипот е пред 2006г.
а црни униформи сигурно имаат и сега...не сите ама имаат само не ги носат
ако видиш повеке апсења што им се не носат шлемови а не па штитови..разгледај по нетов ке видиш
таква им е политиката,додека кај ЕСЗ штит и целосна заштитна опрема обавезно
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty15/7/2014, 20:14

tose напиша:
незнам која им е логиката...клипот е пред 2006г.
а црни униформи сигурно имаат и сега...не сите ама имаат само не ги носат
ако видиш повеке апсења што им се не носат шлемови а не па штитови..разгледај по нетов ке видиш
таква им е политиката,додека кај ЕСЗ штит и целосна заштитна опрема обавезно

Како што имам слушнато,црните униформи ги дале на ЕСН.

Да,имам приметено,на многу акции не носат шлемови.Ептен во некои ризични носат.
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty21/7/2014, 18:50

Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 564702_405108496183260_1362202943_n алпинизам во Лавовите..

Panter

Број на мислења : 452

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty22/7/2014, 18:39

JKD напиша:
Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 564702_405108496183260_1362202943_n алпинизам во Лавовите..

ova e zamenik komandantot na EBI LAVOVI Boban Utkovski
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty4/8/2014, 16:48

http://iwpr.net/report-news/macedonia-lions-menace-ends

Кој разбира ангиски бујрум

Богами европејците повеќе сакале да се распушти единицава одколку нашите политичари....
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty26/10/2014, 20:03

Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 563334_581185861908855_1705394049_n оружјето на тој десно.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Е.Б.И „Лавови„   Е.Б.И „Лавови„ - Page 10 Empty

Е.Б.И „Лавови„
Вратете се на почетокот 
Страна 10 of 17Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» 1/35 ОТ M-113 Лавови 2001 година