| Слики од АРМ и МВР | |
|
+21shady3 IgorM РИС Patriot94 JKD ESN leopard Legija91 beowulf Mrshajnoski Wolf Alvar meth Goust Генерал Зоран Vitoria filip555 SIG AlexGreat Momak od Gjorce 25 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 4/5/2015, 23:12 | |
| Одлични фотки! ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 4/5/2015, 23:43 | |
| Интересна ми е првата слика НАТО шејп шлем со М96 платно | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 12/5/2015, 19:36 | |
| | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 12/5/2015, 23:19 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Треба предниве блатобрани да ги заменат со гумени, како кај Т-90-ките. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 12/5/2015, 23:21 | |
| - Alvar напиша:
- Momak od Gjorce напиша:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Треба предниве блатобрани да ги заменат со гумени, како кај Т-90-ките. Во војните 1990 сум ги гледали без тоа. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 12/5/2015, 23:26 | |
| Да, ги вадат, ама пак така ич не се лични. Без браници ги имаше и во Сирија... нивните ептен беа исчукани. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 12/5/2015, 23:42 | |
| Tреба да идат на ремонт машиниве,се шушкаше дека со бугарија за некој ремонт нешто,ама
Иначе сириските се унаказени,но тоа е,се адаптираат за улични борби,додаваат хоумајд оклоп и решетки,го унаказаува ликот но се зголемува само довербата на екипажот | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 13/5/2015, 00:05 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Tреба да идат на ремонт машиниве,се шушкаше дека со бугарија за некој ремонт нешто,ама
Иначе сириските се унаказени,но тоа е,се адаптираат за улични борби,додаваат хоумајд оклоп и решетки,го унаказаува ликот но се зголемува само довербата на екипажот Бугарија нема капацитет за ремонт , бар ја колку што сум читал. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Mrshajnoski
Број на мислења : 237
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 13/5/2015, 00:14 | |
| - Зоран напиша:
- Tреба да идат на ремонт машиниве,се шушкаше дека со бугарија за некој ремонт нешто,ама
Иначе сириските се унаказени,но тоа е,се адаптираат за улични борби,додаваат хоумајд оклоп и решетки,го унаказаува ликот но се зголемува само довербата на екипажот Бугарија нема капацитет за ремонт , бар ја колку што сум читал. krajno vreme e za nesto novo, sekoja akcija gledame oklopni vozila kacceni na vlekaci. Pred dva meseci koga ja transportiraa mehanizacijata preku albanija dojdena od avganistan dva ili tri hermelini gi imaa obeseno na kamion, sramota. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 13/5/2015, 10:07 | |
| - Mrshajnoski напиша:
- Зоран напиша:
Иначе сириските се унаказени,но тоа е,се адаптираат за улични борби,додаваат хоумајд оклоп и решетки,го унаказаува ликот но се зголемува само довербата на екипажот Бугарија нема капацитет за ремонт , бар ја колку што сум читал. krajno vreme e za nesto novo, sekoja akcija gledame oklopni vozila kacceni na vlekaci. Pred dva meseci koga ja transportiraa mehanizacijata preku albanija dojdena od avganistan dva ili tri hermelini gi imaa obeseno na kamion, sramota. Момче полека со изјави. Се има свој ресурси па и техника. Нешто во саати нешто во години итн. А за крај да занеш по ефтино е тенк да носиш на плтформа по ефтиное и ги штедиш ресурсите. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР | |
| |
|
| |
| Слики од АРМ и МВР | |
|