| Слики од АРМ и МВР | |
|
+21shady3 IgorM РИС Patriot94 JKD ESN leopard Legija91 beowulf Mrshajnoski Wolf Alvar meth Goust Генерал Зоран Vitoria filip555 SIG AlexGreat Momak od Gjorce 25 posters |
|
Автор | Порака |
---|
darkness
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 1/8/2014, 19:25 | |
| Овој не е полицаец, ова е лице кое работи обезбедување по амблемот на ракавот и на палтото се познава ______________________ невозможното е достижно
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 1/8/2014, 19:34 | |
| - darkness напиша:
- Овој не е полицаец, ова е лице кое работи обезбедување по амблемот на ракавот и на палтото се познава
Од кога обезбедувањата имаат службени пиштоли ? | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 1/8/2014, 20:04 | |
| Мислам дека смее да носи оружје ако е задолжен за обезбедување на некој објект од висок ризик, на пр. банка и сл. Но во секој случај ова не е начин да се носи пиштол И незнам кој носи ТТ-еец од компаниите за обезбедување, можеби на маскенбал си одел човекот | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 1/8/2014, 20:07 | |
| Банкиве колку што имам видено,не држат оружје обезбедувањата внатре во нив,едино кога носат пари,тие носат оружје...али да,тие имаат и смеат на носат,ама не знам дали ги носат дома пиштолите. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 3/8/2014, 13:14 | |
| Овој господа ви е чувар во затвор. Е сега со оглед на тоа во каква ситуација се добро е што не носи и шорцеви. За начинот на носење на пиштолот нема што да се каже освен - една слика илјада зборови. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 11/8/2014, 17:42 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 12/8/2014, 17:29 | |
| Ужас,како уште во Југославија да сме...од толку пари не им текна да набават нови торбички.
Зошто во каква состојба се чуварите на затвориве ?
Инаку,имав 2-3 пати можност да видам припадници на затворска полиција...и не знам што да кажам,ако тие ги чуваат сите оние болни глави по затворине,чудно што немаат избегано цел затвор,иако многумина искачаат кога сакаат... | |
|
| |
BABUN
Број на мислења : 133
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 13/8/2014, 00:10 | |
| А ти ми викаш за торбичките хахахха да знајш од кога се произведени заштитните маски | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 13/8/2014, 03:07 | |
| Ма од кога сака нека е,не сакам да пишува на туѓ јазик. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Слики од АРМ и МВР 15/8/2014, 12:28 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum