| УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање | |
|
+17Legija91 JKD beowulf Smrtnikot tigar Mrshajnoski meth kocov Makedon Subzero Alvar shady3 Генерал SIG Wolf Зоран marko.simonov 21 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 00:14 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 00:35 | |
| Така е Зоки, само... на кои серковци мислиш? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 00:46 | |
| - Alvar напиша:
- Така е Зоки, само... на кои серковци мислиш?
Имаш плејада кој сакаш. И од двата тима. После ова се е провев. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 22:30 | |
| КАКО ЌЕ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА МАКЕДОНИЈА: ЕКСКЛУЗИВНА АНАЛИЗА НА КОНТРА-РАЗУЗНАВАЧ КОЈ ЗАМОЛИ ДА ОСТАНЕ АНОНИМЕНфевруари 11, 2015 година iNFOMAX http://infomax.mk/wp/?p=24137 |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 22:41 | |
| - HolyTemple напиша:
- КАКО ЌЕ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА МАКЕДОНИЈА: ЕКСКЛУЗИВНА АНАЛИЗА НА КОНТРА-РАЗУЗНАВАЧ КОЈ ЗАМОЛИ ДА ОСТАНЕ АНОНИМЕН
февруари 11, 2015 година iNFOMAX
http://infomax.mk/wp/?p=24137 Пази поентат на Заев е да дикаже дека на власт е режим. За мој акал ( не бранам никого си има адвокати па нека бранат ) ама од 26000 луге да прслушкуваш тоа е веке здраствен проблем кој ке ги сработи сите тие информации .ај да е Америчката НСА си имаат супер комјутери програми па ке праат профил на секој слуѓшан ама кај нас најбоља шема ти е комшиката ! Они знаат се за нас и кој каде крадел зелени сливи. Успут ова горе без име и презиме ми е блуткаво. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 23:01 | |
| Македонија нема да се дестабилизира, барем не поради ова. Меѓутоа ако објавувањето докази за криминал, докази за злоупотреба на положбата, докази за прекршување на едно од основните човекови права се фактори за дестабилизација, тогаш нека има дестабилизација. Иако јас не гледам никаква причина за дестабилизација, освен онаа која ја имаат само оние кои сакаат преку дестабилизација да прикријат голем криминал и злоупотреба на сопствената положба. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 23:09 | |
| И до сега немамвме кој знае каков углед не бевме ни добри ни лоши сега сме бандаш. Јадни ние самоуште пањ протектоже ни фали. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 23:12 | |
| Ретко глупав напис и крајно дилетантско извртување на тези, но во едно ќе се согласам... длабока инволвираност во неколку кривични дела според Уставот и законите на Република Македонија. Државата почнаа да ја рушат уште кога најавија дека ќе ја спроведат таканаречената "лустрација", со која ја разорија и направија непоправлива штета за век и веков на разузнавачката мрежа на државава, како во неа, така и надвор. Претпоставувам дека беше доведена во прашање и безбедноста на голем број луѓе. Ова на кое што сме сведоци деновиве е само епилог од паранојата (па, би рекол дури и параноична шизофренија, бидејќи нарачателите се очигледно со сомнително ментално здравје) која некој луѓе ги зафатила. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 23:28 | |
| - Alvar напиша:
- Ретко глупав напис и крајно дилетантско извртување на тези, но во едно ќе се согласам... длабока инволвираност во неколку кривични дела според Уставот и законите на Република Македонија.
Државата почнаа да ја рушат уште кога најавија дека ќе ја спроведат таканаречената "лустрација", со која ја разорија и направија непоправлива штета за век и веков на разузнавачката мрежа на државава, како во неа, така и надвор. Претпоставувам дека беше доведена во прашање и безбедноста на голем број луѓе. Ова на кое што сме сведоци деновиве е само епилог од паранојата (па, би рекол дури и параноична шизофренија, бидејќи нарачателите се очигледно со сомнително ментално здравје) која некој луѓе ги зафатила. Алвар што мислиш за предлогот на Али за странско учество во расчистувањето на овој навистина скандал без разлика кој е скандал мајсторот .ќЈа сум исклучително против сесе ама протекторат не. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање 11/2/2015, 23:38 | |
| Мислам дека Али има пушено јак качак. Странците нема да ја амортизираат вмешаноста на неговата партија во којзнае какви дилови. Иако се сомневам дека опозицијава би објавила снимки кој би задирале во меѓуетничките односи. Претпоставувам дека ќе се држат до коруптивните докази. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање | |
| |
|
| |
| УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање | |
|