|
|
| Се насмеавте ли денеска ? | |
|
+22darkness assasian Dejan N alexmkd BABUN Smrtnikot shady3 tose Legija91 gladiator_17 Mrshajnoski kocov Zajcef beowulf Alvar Subzero Goust Iko filip555 Генерал Зоран SIG 26 posters | |
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 9/4/2012, 17:12 | |
| 09-04-12 Виц на денот: Прва брачна ноќ ! Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ... Се соблекле двајцата арно ама Блажо незнаел шо треба да прави и ја прашал Цвета:
Блажо: И сеа шо? Цвета: Легни до мене. Блажо: И сеа? Цвета: Сеа качи се врз мене... Блажо: А сеа шо? Цвета: Сеа тури ми го овде... Блажо: Добро, после? Цвета: Сеа извади го Блажо: Добро, сеа шо? Цвета: Пак тури го... Блажо: А сеа? Цвета: Пак извади го Блажо: И сеа шо? Цвета (веќе изнервирана): Па пак тури го бре ! Блажо (изнервиран): Па добро Цвето, ти ако знајш шо сакаш !??? | |
| | | Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 10/4/2012, 12:23 | |
| Татко го наоѓа вибраторот на неговата ќерка, и се чуди како може такво убаво девојче така да нема среќа во љубовта, да прибегнува кон такви алатки, и му станало тажно и тешко. Полни чаша ракија да заборави малку, го оставил вибраторот на масата спроти себе и го гледа. Во тоа време се прибира ќерката гледа татка си и вибраторот и прашува: - Тате, што првавиш? А тој одговара со тивок глас: - Да пивнеме по една ракија со зетот… | |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 10/4/2012, 17:12 | |
| 10-04-12 Виц на денот: Мамурлак! Блажо се разбува со голем мамурлак утредента после една од новогодишните забави со неговите колеги. Тој воопшто не се ни сеќава како се вратил дома од забавата. Колку и да се чувствуваше лошо, сепак прво нешто што му идеше на ум е дали направил нешто лошо.
Блажо мораше да се присили да ги отвори очите, и прво нешто што забележа се неколку аспирини до чаша со вода на масичката до него. И веднаш до нив, една црвена ружа!
Блажо седнува и ги здогледува неговите алишта пред него, сите чисти и испеглани. Го крева погледот на кај собата и забележува дека се е во совршен ред, беспрекорно чисто. Како и останатиот дел од куќата. Блажо ги зема и ги пие аспирините, и се вкочанува кога забележува на огледалото во тоалетот дека едното око му е модро. Тогаш забележува како една порака виси на аголот од огледалото, пораката е напишана со црвени букви и има мали срциња во неа, и отпечаток од кармин за усни од неговата сопруга:
"Душо, појадокот е на шпоретот, испаднав порано за да пазарам, за да може да ти го направам омиленото јадење за вечера. Те сакам мили! Со љубов, Мара."
Залекорува во кујната и навистина, има топол појадок, топло кафе и утрешниот весник. Неговиот син е истотака на масата и појадува. Блажо го прашува:
"Сине......... што се случи синоќа?"
"Па тато, ти се врати после 3 часот на полноќ, пијан и надвор од умот. Падна врз масичката за кафе и ја скрши, повраќаше во ходникот, и се здоби со таа модрицата на окото кога налета во вратата."
Збунет тој го прашува синот:
"Па, тогаш зошто се е во совршен ред и толку чисто? Имам ружа покрај креветот, а појадокот ме чека на масата?!?"
На тоа неговиот син одговара:
"Аааааа, ТОА!..... Мама те одвлече до спалната соба, и кога проба да ти ги соблече панталоните, ти извика: Остави ме на мира кокошко, женет сум!!!" | |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 10/4/2012, 17:14 | |
| | |
| | | Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 10/4/2012, 23:46 | |
| ______________________ Потта штеди крв!
| |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 11/4/2012, 17:03 | |
| | |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 11/4/2012, 20:01 | |
| 11-04-12 Виц на денот: Виц за плавуши! Влегува слеп маж во женски моторџиски бар, некако го наоѓа столчето, нарачува кафе и по некое време и ја прашува келнерката "Сакаш ли да слушнеш виц за плавуши"...
Во барот, експресно сите заќутуваат.
Со доста длабок и зарипнат глас, жената до него му вели: "Пред да ја кажете шегата господине, сметам дека е коректно, бидејќи сте слеп, да ве предупредам на пет работи:
1. Шанкерката е плавуша и има бејзбол палица.
2. Шефот на обезбедување исто така е плавуша.
3. Јас сум метро и деведесет висока плавуша, тешка 100 килограми и имам црн појас во карате.
4. Жената што седи до мене е блондинка и е професионален дигач на тегови.
5. Жената од твојата десна страна е плавуша и е професионален борач.
Сега, добро размислите. Дали уште сакате да го кажете вицот?"
Слепиот размислува на кратко, одмавнува со главата и промрчува: "НЕ! Ќе треба пет пати да го објаснувам!" | |
| | | Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 12/4/2012, 18:39 | |
| | |
| | | Зоран
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 12/4/2012, 19:41 | |
| Една циганка, така затрчаана трча накај амбулантата. Без тропање без ред влегува кај лекарот и нему му извикува: -доктореее ме боли пи*катаа!!
Лекаров зачуден:
-Жено каква култура беше тоа, прво ќе топнеш на врата после тоа не се вика така, ќе речеш вагина. ај сега иди надвор и постапи како што ти кажав. Циганкава сега полека културно чук чук, влегува и: -кумееее ме боли вагината. Лекарот: -од кај мори јас тебе кум сега??? Циганкава: -па преска ми ја крсти мојава...
--------------------------------------------------------------------------
Му се фали на браќата еден ѓуптин: -Ко не нареди чика Хитлер сите 20 души, зема со то чекано мава првио - паѓа, мава вторио - паѓа и мава другите сите паѓат. -Мане мене не паѓам! -Мане уше еднаш не паѓам! -Леле ко ми падна едно незгоднооо..
Татко и син ја полнат запрежната кола ама ја полнат да неможе да мрдне... си тргнале накај дома и дошле до узгорница, на магарево преку к*р му дошло и си прднало...... и малиов го прашува татко му: Абе баци со кандела ? овој повратна една по врат и башка одговор: Кандела ламела !
Му приоѓа циган на некој наркоман и му вика: Помагај брате ништо не сум јадел три дена!!! Наркоманот: Мораш да јадеш брате, макар и со сила! | |
| | | Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 12/4/2012, 19:48 | |
| Ром Зоки, Ром. Човекови права, Рамковен договор и слични работи Gi mesham so CD-rom. i sl Rom , rom ______________________ Потта штеди крв!
| |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? | |
| |
| | | | Се насмеавте ли денеска ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |