| Се насмеавте ли денеска ? | |
|
+22darkness assasian Dejan N alexmkd BABUN Smrtnikot shady3 tose Legija91 gladiator_17 Mrshajnoski kocov Zajcef beowulf Alvar Subzero Goust Iko filip555 Генерал Зоран SIG 26 posters |
|
Автор | Порака |
---|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 20/3/2012, 11:15 | |
| Kanađani: -Molimo vas da promenite vaš kurs za 15 stepeni ka jugu kako bismo izbegli sudar. Amerikanci: -Preporučujemo da vi promenite vaš kurs za 15 stepeni ka severu kako bismo izbegli sudar. Kanađani: -Nemoguce. Vi morate da promenite vas kurs za 15 stepeni ka jugu kako bismo izbegli sudar. Amerikanci: Ovde kapetan broda američke mornarice. -Ponavljam, promenite VAŠ kurs. Kanađani: -Ne. Ponavljamo, vi promenite VAŠ kurs. Amerikanci: -OVDE NOSAČ AVIONA USS LINCOLN, DRUGI PO VELIČINI BROD SAD U ATLANSKOJ FLOTI. U NAŠOJ PRATNJI SU TRI RAZARAČA, TRI KRSTARICE I VELIKI BROJ PRATEĆIH PLOVILA. ZAHTEVAM DA PROMENITE SVOJ KURS ZA 15 STEPENI KA SEVERU ILI ĆEMO PREDUZETI ODGOVARAJUĆE PROTIV MERE KAKO BISMO OSIGURALI SIGURNOST NAŠIH BRODOVA. Kanađani: -Ovde svetionik. Vi odlučite. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 20/3/2012, 11:16 | |
| | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 20/3/2012, 19:25 | |
| - Frogfoot напиша:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
PA NORMALNO KUCHINJA CHUVARI . | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 20/3/2012, 21:34 | |
| | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 20/3/2012, 23:23 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 21/3/2012, 13:36 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 21/3/2012, 13:37 | |
| Маж влегува во аптека и вели: - Еден презерватив! Аптекарката му одговара: - Господине почекајте на ред и измислете некој по цензуриран начин за да ми објасните што точно сакате. Дошол редот на мажот. Тој ги откопчал панталоните, го извадил и рекол: - Извини госпоѓо, може ли да ми дадете еден костум за овој џентлмен?
Селанец продава петел на пазар. Доаѓа купувач: - Леле колку убав петел! Им се качува ли на кокошките? - Да да, им се качува! И не само на кокошките, и на гуските, патките, козите... Еднаш дури и на кучето му се качи! - Тогаш зошто го продаваш? - Од вчера нешто чудно ме гледа
Си шетала Црвенкапа низ шумата и одела кај баба и’, кога од некоја грмушка изрипал волкот и ја грабнал и ја силувал. По настанот, лежеле заедно на тревата и пушат цигара, и волков ја прашува Црвенкапа: - И сега, што ќе и’ кажеш на баба ти? Црвенкапа: … - Па, ќе и кажам дека си ме начекал и си ме силувал пет пати. - Е, зошто така ќе и кажеш кога само еднаш се случи. А Црвенкапа му рекла: - А што, ти се брзаш некаде? | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 23/3/2012, 21:05 | |
| Полицаец го кара некој пијан шофер: -Абе, нели знаеш дека ако си пиел алкохол, дека воопшто не смееш да го допреш воланот? -Доста бе цајкан еден, јас и вака едвај возам, а ти уште без раце ме тераш ... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 30/3/2012, 17:08 | |
| | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? 31/3/2012, 02:00 | |
| Platu prima radnik nije, Srpski priča Srbin nije, Pušku nosi, vojnik nije.
Ajte, šta je to?
Siptar iz Zemunskog klana | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Се насмеавте ли денеска ? | |
| |
|
| |
| Се насмеавте ли денеска ? | |
|