Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Филмови и емисии на ТВ

Go down 
+22
JKD
assasian
MDS
gladiator_17
Smrtnikot
Macedonian Knight
Legija91
beowulf
krvopijec
MihailMitevski
Stamenov
Alvar
Goust
Зоран
Генерал
AlexGreat
Profesionalec
Makedon
Subzero
Desperado
Волчко
SIG
26 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next
АвторПорака
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty6/11/2012, 15:28

Ustaše i partizani, Hrvati i Bošnjaci, 40-tih i 90-tih živi kreću u rat, ali na ukletom Grobnom polju svi završavaju - mrtvi. Smile

Вратете се на почетокот Go down
SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty6/11/2012, 15:30

Nagrađivana hrvatska ratna drama o pripadnicima voda koji odbijaju prihvatiti primirje -a ne žele se ni suočiti sa zlom u sebi.
Rat. Grad pod opsadom. Primirje je netom proglašeno, a vod Crnci koji je obavljao prljave zadatke treba biti rasformiran. Ivo je zapovjednik voda koji je izgubio tri svoja člana i priprema akciju izvlačenja njihovih tijela iz šume u kojoj su poginuli. Usprkos primirju, želi minirati branu i tako nanijeti veliku štetu neprijatelju. Preživjeli članovi voda, mučeni svaki svojim osobnim krivnjama i dilemama, kreću u akciju. U akciji, koja se događa u šumi, neprijatelja koga traže naći će tamo gdje su se najmanje nadali – u sebi samima...

Еве го цел другари, добар е!

SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty6/11/2012, 15:32

И секако... Laughing

SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty6/11/2012, 15:44

SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty6/11/2012, 15:47

Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty25/11/2012, 17:01

Ги пратија америве рустите во пензија...

И нормално оригиналот од 84...

SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty4/12/2012, 15:52

Дечки, одлична мини-серија, ма филмчина, за битката за познатата Кота 776 помеѓу руските војници и чеченските сепаратисти.

Мене ме бендиса до јаја!

Од сите што ги видов на нет, токму овој клип од вкупно 4 дела кои ќе ги видите од страна, за квалитетот најмногу ме бендиса и ви препорачувам да го симнете од јутуб. За симнување не го користете FLV туку Download Master, мене ми вади одличен квалитет на снимката кога го гледам во VLC.

Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty4/12/2012, 16:33

Frogfoot напиша:
Дечки, одлична мини-серија, ма филмчина, за битката за познатата Кота 776 помеѓу руските војници и чеченските сепаратисти.

Мене ме бендиса до јаја!

Од сите што ги видов на нет, токму овој клип од вкупно 4 дела кои ќе ги видите од страна, за квалитетот најмногу ме бендиса и ви препорачувам да го симнете од јутуб. За симнување не го користете FLV туку Download Master, мене ми вади одличен квалитет на снимката кога го гледам во VLC.

Превод за ова?

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty4/12/2012, 17:42

Еве друже...за сите 4 епизоди [You must be registered and logged in to see this link.] Smile
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty4/12/2012, 21:59

Frogfoot напиша:
Еве друже...за сите 4 епизоди [You must be registered and logged in to see this link.] Smile

Охооооо. Благодарам друже lol!

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 9 Empty

Филмови и емисии на ТВ
Вратете се на почетокот 
Страна 9 of 35Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Документарни филмови и видеа 2001