Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 6/11/2012, 15:28
Ustaše i partizani, Hrvati i Bošnjaci, 40-tih i 90-tih živi kreću u rat, ali na ukletom Grobnom polju svi završavaju - mrtvi.
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 6/11/2012, 15:30
Nagrađivana hrvatska ratna drama o pripadnicima voda koji odbijaju prihvatiti primirje -a ne žele se ni suočiti sa zlom u sebi. Rat. Grad pod opsadom. Primirje je netom proglašeno, a vod Crnci koji je obavljao prljave zadatke treba biti rasformiran. Ivo je zapovjednik voda koji je izgubio tri svoja člana i priprema akciju izvlačenja njihovih tijela iz šume u kojoj su poginuli. Usprkos primirju, želi minirati branu i tako nanijeti veliku štetu neprijatelju. Preživjeli članovi voda, mučeni svaki svojim osobnim krivnjama i dilemama, kreću u akciju. U akciji, koja se događa u šumi, neprijatelja koga traže naći će tamo gdje su se najmanje nadali – u sebi samima...
Еве го цел другари, добар е!
SIG
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 6/11/2012, 15:32
И секако...
SIG
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 6/11/2012, 15:44
SIG
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 6/11/2012, 15:47
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 25/11/2012, 17:01
Ги пратија америве рустите во пензија...
И нормално оригиналот од 84...
SIG
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 4/12/2012, 15:52
Дечки, одлична мини-серија, ма филмчина, за битката за познатата Кота 776 помеѓу руските војници и чеченските сепаратисти.
Мене ме бендиса до јаја!
Од сите што ги видов на нет, токму овој клип од вкупно 4 дела кои ќе ги видите од страна, за квалитетот најмногу ме бендиса и ви препорачувам да го симнете од јутуб. За симнување не го користете FLV туку Download Master, мене ми вади одличен квалитет на снимката кога го гледам во VLC.
Генерал
Број на мислења : 2343
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 4/12/2012, 16:33
Frogfoot напиша:
Дечки, одлична мини-серија, ма филмчина, за битката за познатата Кота 776 помеѓу руските војници и чеченските сепаратисти.
Мене ме бендиса до јаја!
Од сите што ги видов на нет, токму овој клип од вкупно 4 дела кои ќе ги видите од страна, за квалитетот најмногу ме бендиса и ви препорачувам да го симнете од јутуб. За симнување не го користете FLV туку Download Master, мене ми вади одличен квалитет на снимката кога го гледам во VLC.
Превод за ова?
______________________ Потта штеди крв!
SIG
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 4/12/2012, 17:42
Еве друже...за сите 4 епизоди [You must be registered and logged in to see this link.]
Генерал
Број на мислења : 2343
Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 4/12/2012, 21:59
Frogfoot напиша:
Еве друже...за сите 4 епизоди [You must be registered and logged in to see this link.]