Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Филмови и емисии на ТВ

Go down 
+22
JKD
assasian
MDS
gladiator_17
Smrtnikot
Macedonian Knight
Legija91
beowulf
krvopijec
MihailMitevski
Stamenov
Alvar
Goust
Зоран
Генерал
AlexGreat
Profesionalec
Makedon
Subzero
Desperado
Волчко
SIG
26 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next
АвторПорака
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty26/3/2012, 22:20

Вратете се на почетокот Go down
SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty26/3/2012, 22:25

Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty27/3/2012, 22:34

Во новиот српски филм „Парада“ кој ја обработува темата за геј парадата во Белград во неколку сцени се појавуваат и македонските Хермелини како и еден БТР-80.

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty28/3/2012, 00:14

Генерал напиша:
Во новиот српски филм „Парада“ кој ја обработува темата за геј парадата во Белград во неколку сцени се појавуваат и македонските Хермелини како и еден БТР-80.

Да,а тие стени се снимени во Битола,а на филмот се прикажува демек негдека на Косово...и нај глупо ми беше кога го видов БРТ-от со Америчко знаме,ахахах БТР во состав на американските трупи на Косово...
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty28/3/2012, 00:23

Momak od Gjorce напиша:
Генерал напиша:

Да,а тие стени се снимени во Битола,а на филмот се прикажува демек негдека на Косово...и нај глупо ми беше кога го видов БРТ-от со Америчко знаме,ахахах БТР во состав на американските трупи на Косово...

Ете зошто сега поретко уживам во некои филмови. Кога ќе фатам некои детали кои врска немаат едни со други. Сепак од филмот ми се допадна хумурот. За темата нема многу да дебатирам, да не кажам нешто што не треба Smile

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty28/3/2012, 00:57

Генерал напиша:

Ете зошто сега поретко уживам во некои филмови. Кога ќе фатам некои детали кои врска немаат едни со други. Сепак од филмот ми се допадна хумурот. За темата нема многу да дебатирам, да не кажам нешто што не треба Smile

Исто и јас друже,иначе ако се одржи вакво нешто кај нас прв ке излезам да убијам некој од нив...
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty28/3/2012, 12:38

Momak od Gjorce напиша:
Генерал напиша:

Исто и јас друже,иначе ако се одржи вакво нешто кај нас прв ке излезам да убијам некој од нив...

Јас ништо не реков Evil or Very Mad

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty28/3/2012, 13:45

Генерал напиша:

Јас ништо не реков Evil or Very Mad

Не бе не,не се плаши...
SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty28/3/2012, 17:34

Laughing Laughing Laughing
SIG

SIG

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty2/4/2012, 21:48

Заборавив да напишам Glava v zid

Вечерва во 20:35 на ХРТ 1, почна серијалот од 10 вкупно ми се чини епизоди под име ЈУГОСЛАВЕНСКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ. Незнам кога ќе биде втората епизода али побарајте на нет или пак јас ќе напишам кога ќе почне па ако имате можност гледајте..интересно е. Се зборуваше за Титовото кодно име (Валтер) и неговиот престој во Москва, елиминациите кои ги наредувал за своите противници, соработниците..креирањето на ОЗНА, КНОЈ и слично, говореа Хрватски,Словенски и Српски луѓе кои го истражувале тоа подрачје.. исто така и членови на УДБА (Јово Капиќиќ) и др..

еве то трејлерот

[You must be registered and logged in to see this link.]
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 5 Empty

Филмови и емисии на ТВ
Вратете се на почетокот 
Страна 5 of 35Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Документарни филмови и видеа 2001