Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Филмови и емисии на ТВ

Go down 
+22
JKD
assasian
MDS
gladiator_17
Smrtnikot
Macedonian Knight
Legija91
beowulf
krvopijec
MihailMitevski
Stamenov
Alvar
Goust
Зоран
Генерал
AlexGreat
Profesionalec
Makedon
Subzero
Desperado
Волчко
SIG
26 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Next
АвторПорака
Desperado

Desperado

Број на мислења : 70

Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty24/1/2012, 18:06

Pa dobro mora malce da se smeni vo filmot i da se napravi vozbudliva atmosfera,inaku ne bi bil interesen tolku. Very Happy
Вратете се на почетокот Go down
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty24/1/2012, 18:49

Би бил уште подобар кога би бил на англиски јазик иначе вака на руски по тешко разбирлив (барем за мене неззнам за вас),9 рота закон филм... Very Happy
Desperado

Desperado

Број на мислења : 70

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty25/1/2012, 12:32

Simni go so torent, i najdi prevod i gotova rabota ziveli
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty25/1/2012, 18:31

Desperado напиша:
Simni go so torent, i najdi prevod i gotova rabota ziveli

Друже го имам гледано филмов одавна и затоа го ставив на темава,но еве ви едно ново руско филмче во врска за Руско-Грузиската војна...8 август...вака на лик доста добро изгледа со добра HD слика... Very Happy

SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty25/1/2012, 21:04

Моќен е нема што! Twisted Evil
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty29/1/2012, 20:11

Вчера на РТС почна со имитување на нова филмска играна серија „Воена Академија“ иде секоја сабота во 20:00 часот,искрено ја пропуштив првата епизода некој ја гледаше и добра е вреди да се гледа или...

Според видеава на линкот станува збор за добра играна серија...
[You must be registered and logged in to see this link.]

П.С. да не знае некој каде може да ја најдам вчерашната епизода на интернет да ја гледам...
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty30/1/2012, 00:34

За српската ВА станува збор или?
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty30/1/2012, 10:33

Frogfoot напиша:
За српската ВА станува збор или?

Да како што може да се види на видеата и фотогравиите на линкот или на веб страна та на РТС...не можам да ја најдам саботната епизода не ни знам кога има реприза некое инфо околу ова...
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty4/2/2012, 22:05

Солиндо филмче... Wink

П.С. Ја гледав денес 2-та епизода од српската играната серија „Воена Академија“ и можам да ви кажам дека е доста добро филмче и вреди да се гледа редовно...
Profesionalec

Profesionalec

Број на мислења : 149

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty5/2/2012, 02:04

Ke go spustam filmcevo i ke go izgledam, se cini interesno,a glavniov glumec e isto taka zverka! king

ПишувањеПредмет: Re: Филмови и емисии на ТВ   Филмови и емисии на ТВ - Page 3 Empty

Филмови и емисии на ТВ
Вратете се на почетокот 
Страна 3 of 35Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Next
 Similar topics
-
» Документарни филмови и видеа 2001