| Филмови и емисии на ТВ | |
|
+22JKD assasian MDS gladiator_17 Smrtnikot Macedonian Knight Legija91 beowulf krvopijec MihailMitevski Stamenov Alvar Goust Зоран Генерал AlexGreat Profesionalec Makedon Subzero Desperado Волчко SIG 26 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 20/5/2013, 13:57 | |
| | |
|
| |
Macedonian Knight
Број на мислења : 325
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 4/6/2013, 22:15 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]филмчево е многу добро ама има неколку гадни сцени | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 15/6/2013, 17:13 | |
| Стојановски во „Патот до успехот“: Не сум воен злосторник [You must be registered and logged in to see this image.]Жалам за тоа што се случуваше во Вуковар, но јас не сум воен злосторник, вели генералот Мирослав Стојановски, кој е гостин во денешното издание на „Патот до успехот“ со Мишко Иванов. Еве дел од разговорот со генерал потполковник Стојановски. [You must be registered and logged in to see this link.] ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 16/6/2013, 19:14 | |
| Мрачна Зона, за КФОР во Косово, приказна за шпански војници заглавени позади непријателски линии, многу добар филм, ама чисто сумњам да го најдете на интернет.. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 16/6/2013, 19:19 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 18/6/2013, 14:46 | |
| Дечки, мака мачам со ВЛЦ плееров, односно кога ке ставам превод на кирилица - МАКЕДОНСКИ. Српски превод на крилица чита, македонскиов ми е со прашалници. Што треба да направам проблемов да го решам за навек? | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 18/6/2013, 15:12 | |
| Алвар, е тој , јас го имам на ЦД потпишан ми е Мрачна Зона.. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 18/6/2013, 15:20 | |
| - Frogfoot напиша:
- Дечки, мака мачам со ВЛЦ плееров, односно кога ке ставам превод на кирилица - МАКЕДОНСКИ. Српски превод на крилица чита, македонскиов ми е со прашалници. Што треба да направам проблемов да го решам за навек?
А подесен ти е на Central European? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 18/6/2013, 15:21 | |
| Новиов принцип на постови ми е ептен фуш. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ 18/6/2013, 15:32 | |
| Како да го подесам друже? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Филмови и емисии на ТВ | |
| |