| Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР | |
|
+18makedonija:D РИС Smrtnikot Macedonian Knight Subzero Mrshajnoski Зоран Генерал SIG Branitel Makedon Profesionalec Davormkd Тачка Wolf Momak od Gjorce AlexGreat Desperado 22 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 10/3/2012, 13:06 | |
| Конечно успеав. Ова се слики од објектот на Лисец. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Profesionalec
Број на мислења : 149
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 10/3/2012, 20:00 | |
| Добри слики Генерале,убво е да се види каква е ситуацијата :<3: ______________________ Don't underestimate your enemy!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 10/3/2012, 20:03 | |
| Не сум бил одамна и не знам каква е сега ситуацијата. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
AlexGreat
Број на мислења : 277
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 10/3/2012, 23:31 | |
| Па.. полоша од ова веројатно неможе да биде ______________________ Born to be Macedon!
| |
|
| |
AlexGreat
Број на мислења : 277
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 10/3/2012, 23:55 | |
| Многу ме интересира за што има служено овој објект... ако до некоја година имало и кревети веројатно имало и војска тука..или полиција. ______________________ Born to be Macedon!
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 11/3/2012, 00:00 | |
| И ајс не сум во тек каде е што е за што е. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 11/3/2012, 13:55 | |
| Кога велам до пред некоја година мислам на период од пред 10 години а и тогаш беше руинирано. Креветите беа рѓосани, без душеци, значи само остатоци. А зошто служел навистина не знам. Знам само дека во близина имаше хелиодром. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Makedon
Број на мислења : 158
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 12/3/2012, 01:33 | |
| - Генерал напиша:
- Кога велам до пред некоја година мислам на период од пред 10 години а и тогаш беше руинирано. Креветите беа рѓосани, без душеци, значи само остатоци. А зошто служел навистина не знам. Знам само дека во близина имаше хелиодром.
Или бункер што не верувам да би го ставиле на врв на рид, а најверојатно е некоја ПВО инсталација за КУБ проектили како што е инсталацијата во Кучково, во претходните постови јас ја поставив!!! | |
|
| |
Profesionalec
Број на мислења : 149
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 12/3/2012, 10:51 | |
| Да не е некоја караула? ______________________ Don't underestimate your enemy!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР 12/3/2012, 11:10 | |
| - Profesionalec напиша:
- Да не е некоја караула?
Со оглед на тоа дека се наоѓа на само неколку километри од Руен и Бугарската граница може и да е тоа ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР | |
| |
|
| |
| Воени инсталации и други објекти на АРМ и МВР | |
|